Antena Meniu Search
x

Motociclist mort într-un teribil accident, în Bistriţa-Năsăud. Tânărul de 20 de ani a căzut într-o râpă de 7 metri (Video)

Distracţia unui tânăr din Dumitriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a încheiat tragic, după ce a plecat la plimbare pe o motocicletă. Tânărul a căzut într-o râpă de 7 metri şi a fost găsit după aproape o oră de fratele său. Poliţiştii spun că dacă ar fi purtat cască de protecţie, poate supravieţuia.

de Redactia Observator

la 04.12.2019, 14:07

Distracţia unui tânăr din Dumitriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a încheiat tragic, după ce a plecat la plimbare pe o motocicletă. Tânărul de 20 de ani a căzut într-o râpă de 7 metri şi a fost găsit după aproape o oră de fratele său. Poliţiştii spun că dacă ar fi purtat cască de protecţie, poate supravieţuia.

Nenorocirea a avut loc aseară. Accidentul s-a produs pe un deal din extravilanul comunei bistriţene Dumitrița. 

El este tânărul mort în teribilul accident de motocicletă de la Dumitriţa

Băiatul a ieșit cu o motocicletă pe deal, a pierdut controlul acesteia și s-a răsturnat în râpa adâncă de 7 metri.

Pe acelaşi subiect

Îngrijorat că nu mai ajunge acasă, fratele mai mic al tânărului a plecat în căutarea sa. În cele din urmă, l-a găsit căzut lângă motocicletă.

Tânărul în stop cardio-respirator în momentul sosirii la faţa locului a echipajului medical SMURD. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de 50 de minute, tânărul nu a mai putut fi salvat.

„La locul intervenției echipajele medicale au găsit o victimă (bărbat în vârstă de 20 de ani), în stop cardiorespirator. Imediat, a fost început protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul barbatului nu a răspuns manevrelor aplicate astfel ca a fost declarat decesul acestuia la locul intervenției“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul avea doar 20 de ani şi abia se căsătorise. Poliţiştii spun că dacă ar fi purtat cască de protecţie, poate supravieţuia. Acum, familia îndurerată se pregăteşte de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motociclist mort într-un teribil accident, în Bistriţa-Năsăud. Tânărul de 20 de ani a căzut într-o râpă de 7 metri (Video)