Antena Meniu Search
x

Mulți români s-au întors mai devreme din vacanța din Grecia, sperând să evite carantina. Cozi de mașini la intrarea în țară

Mulţi români au crezut că Grecia intră pe lista galbenă abia din această noapte şi au mai profitat de o zi de vacanţă. Chiar şi aşa tot vor intra în carantină, dacă nu sunt imunizaţi. Duminică seară, la intrarea în România din Bulgaria era coadă de mașini. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 18.07.2021, 20:29

Vezi și

Turiștii nu sunt foarte încântați de ce găsesc în vamă. Aglomerația începe de la taxa de pod pentru că nu se poate plăti decât în leva sau euro, iar mulți români nu sunt pregătiți cu valuta. Apoi se formează alte cozi de mașini la vamă, pe partea Bulgariei, unde duminică seară se aflau doar patru polițiști de frontieră în fața valului de turiști.

Grecia a intrat în zona galbenă de la miezul nopții

Grecia a intrat pe lista galbenă a țărilor cu risc epidemiologic încă de azi noapte, iar persoanele care se întorc acum de acolo vor intra în carantină, dacă nu sunt vaccinate.

Sunt scutiți de carantină cei care au dovada vaccinării împotriva COVID-19, cei care au trecut prin boală sau cei care au un test negativ.

Situația e cu atât mai neplăcută cu cât mulți dintre turiștii care au ales să meargă în Grecia în vacanță, au făcut acest lucru pentru că țara era în scenariul verde și la întoarcere nu existau restricții pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mulți români s-au întors mai devreme din vacanța din Grecia, sperând să evite carantina. Cozi de mașini la intrarea în țară