Antena Meniu Search
x

Video "Nasty", documentarul despre campionul Ilie Năstase, premieră de gală. Invitaţi de onoare au fost Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci

Premieră de gală a documentarului Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial în clasamentul ATP. Vorbim bineînţeles despre Ilie Năstase. Tenismenul i-a avut ca invitaţi de onoare pe prietenul de o viata si fostul partener de dublu, Ion Ţiriac, pe jucătorul german Boris Becker, dar şi pe Nadia Comăneci şi Gheorghe Hagi. 

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 20:55

Vezi și

Nasty a adus la Sala Palatului legende ale sportului. 

Nadia Comăneci: Am ştiut foarte multe despre cariera lui, dar nu de toate năzbâtiile pe care le-a făcut pe teren. Mă bucur că este pietenul meu, eu îi spun fratele meu, Ilie. 

Boris Becker: Este un nume mare în tenis. Este un nume mare în sport. Este un vechi prieten de-al meu. Am vorbit despre el câteva minute şi sunt încântat să văd filmul.  Avea un caracter, o personalitate, un adevărat show-man. 

Gheorghe Hagi: În afară de jucat tenis, avea şi o tehnică foarte bună. Atât cu mingea, cât şi cu mintea. Tehnică, perosnalitate, creativitate, de toate. 

Pe acelaşi subiect

Nu putea lipsi Ion Ţiriac, prietenul şi mentorul lui Ilie Năstase

Personajul principal s-a lăsat aşteptat la premieră. 

Ilie Năstase: Eu ştiu că mi-am făcut treaba mea, melodia care este în ffilm, melodia lui Sinatra I did it my way, adică am făcut cum am vrut eu. Şi sunt foarte mulţumit de cum a ieşit. Mai mult de numărul 1 nu puteam să fiu. 

Ilie Năstase a fost primul lider din istoria tenisului profesionist între august 1973 și iunie 1974.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Nasty", documentarul despre campionul Ilie Năstase, premieră de gală. Invitaţi de onoare au fost Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci