Antena Meniu Search
x

Video Naşul victimei, reţinut în cazul bărbatului din Botoşani găsit decapitat în propria curte. Poliţia a ridicat o coasă, un topor şi un hârleţ de la locul crimei

Alertă într-o comună din Botoşani, după ce un bărbat de 54 de ani a fost găsit mort, în propria curte. Victima era decapitată. Anchetatorii au ridicat de la locul crimei o coasă, un topor şi un hârleţ.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.01.2023, 13:48

Vezi și

Ieri, 21 ianuarie, după 6 ore de anchetă la faţa locului şi alte aproape 2 ore de percheziţii acasă la o rudă a celui decedat, a fost luată o persoană la audieri în calitate de martor. Surse din anchetă au dezvăluit că în această dimineaţă s-a făcut şi o primă reţinere: naşul victimei, care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ieri, 21 ianuarie, în jurul orei 09:00 dimineaţa, s-a dat alarma în acest caz. O vecină a văzut pe cineva căzut în curte, apoi a anunţat rudele bărbatului. Acestea au mers la locuinţa bărbatului în vârstă de 54 de ani şi l-au găsit decapitat. Rămâne de văzut care este motivul acestei crime oribile care i-a speriat pe oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Naşul victimei, reţinut în cazul bărbatului din Botoşani găsit decapitat în propria curte. Poliţia a ridicat o coasă, un topor şi un hârleţ de la locul crimei