Antena Meniu Search
x

Video Crimă halucinantă în Botoşani. Bărbat de 54 de ani, decapitat cu o lopată, în propria gospodărie. O rudă a făcut descoperirea macabră

Incident şocant în comuna Călăraşi, judeţul Botoşani. Un bărbat a fost găsit decapitat în propria curte, descoperirea fiind făcută chiar de către o rudă. Autorul este de negăsit, poliţiştii fiind nevoiţi să instaleze mai multe filtre. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 15:52

Vezi și

În jurul orei 09.31, agenţii Secției de poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani din comuna Călărași, Botoşani, a fost găsit decedat în curtea gospodăriei sale. Acesta locuia singur. 

Din primele informaţii, omul a fost găsit decapit în curte, într-o baltă de sânge, iar crima ar fi fost comisă cu ajutorul unei lopeţi. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de o rudă. ''Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul la faţa locului'', a spus un medic din cadrul SJA Botoşani.

Polițiștii încearcă să afle cine putea recurge la un asemenea gest, prin urmare au fost instituite mai multe filtre. Cercetările continua sub coordonarea procurorului desemnat pentru identificarea persoanei suspectă de comiterea faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă halucinantă în Botoşani. Bărbat de 54 de ani, decapitat cu o lopată, în propria gospodărie. O rudă a făcut descoperirea macabră