Antena Meniu Search
x

N-au avut nicio șansă! Doru și Costel, românii uciși în Italia, au fost LOVIȚI ÎN CAP cu o bară de oțel, de cel puțin 15 ori. Au fost patru sau șase atacatori

Doru și Costel, românii uciși în Italia, au fost loviți în cap cu un obiect contondent, de cel puțin 15 ori de patru sau șase atacatori, scrie presa italiană.

Doru și Costel, românii uciși în Italia, au fost loviți în cap cu un obiect contondent, de cel puțin 15 ori, de patru sau șase atacatori, scrie presa italiană.

Medicii care au efectuat autopsia celor doi susțin că moartea românilor a fost violentă. Doru Olaru și Costel Calinciuc n-au avut nicio șansă, după ce au fost loviți în cap cu un obiect contondent, extrem de greu, cel mai probabil o bară de oțel, de cel puțin 15 ori.

Doru Olaru a fost ucis cu bestialiate in Italia

Foto: Doru Olaru

Pe acelaşi subiect

Cotidianul La Repubblica dezvăluie că polițiștii au ajuns la concluzia că au fost patru sau chiar șase atacatori. În noaptea de luni spre marți, cei doi români, care ajunseseră abia luni în zonă și se aflau în trecere, se pregăteau să se culce în rulota lor. În momentul în care au fost atacați, au reușit să fugă, însă Doru Olaru a fost imediat prins și lovit cu bara de oțel în cap până și-a dat ultima suflare.

Atacatorii l-au vânat apoi pe Costel Calinciuc pe câmp și au reușit să-l prindă la circa 500 de metri distanță de Doru Olaru. Costel a avut parte de aceeași soartă, fiind lovit numai în cap de cel puțin 15 ori.

Costel Calinciuc a fost ucis cu bestialitate in Italia

Foto: Costel Calinciuc

Una dintre victime a fost descoperită desculță.

Polițiștii au descoperit, de asemenea, că telefoanele victimelor au dispărut de la locul tragediei. Acestea fie au fost distruse în focul care a ars complet rulota celor doi, fie au fost luate de criminali.

Doi români, uciși cu bestialitate în Italia

Doru și Costel lucrau ca păstori și aveau în grijă peste 600 de oi, care aparțineau un fermier din zona Chivasso (Italia). Valoarea oilor este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

Cei doi coborâseră în septembrie de la munte, din zona lacului Serrú, aproape de Ceresole Reale, Torino.

Anchetatorii suspectează o ceartă izbucnită în legătură cu locul în care cei doi puteau să pască oile.

Atacatorii ar fi venit cu două sau trei mașini, ei îndepărtându-se cu zgomot de cauciucuri de locul teribilei crime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » N-au avut nicio șansă! Doru și Costel, românii uciși în Italia, au fost LOVIȚI ÎN CAP cu o bară de oțel, de cel puțin 15 ori. Au fost patru sau șase atacatori