Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri în cazul românilor asasinaţi în Italia! Cine sunt CRIMINALII celor doi tineri ucişi cu bestialitate şi aruncați pe câmp

Doi tineri români, care lucrau ca păstori în Italia, au fost uciși cu bestialitate în urmă cu câteva zile, iar poliția știe cine sunt autorii oribilei crime.

Doi tineri români, care lucrau ca păstori și aveau în grijă peste 500 de oi, în Italia, au fost uciși cu bestialitate în urmă cu câteva zile, iar poliția știe cine sunt autorii oribilei crime.

Potrivit site-ului torino.repubblica.it, o luptă între ciobani pentru locul în care pășteau oile, în apropiere de Chivasso, este motivul halucinant al acestui dublu asasinat. "Victimele sunt doi ciobani români care lucrau pentru un crescător de animale din Venaria. Ucigașii, alți doi păstori, au orele numărate: un martor i-a văzut fugind într-o mașină", scrie sursa citată.

Citeşte şi: O CRIMĂ ORIBILĂ șochează Italia! Doi ROMÂNI au fost ucişi cu bestialitate şi azvârliţi pe un câmp. Cum i-au găsit carabinerii este şocant

Doru Olaru și Costel Calinciuc lucrau ca păstori și aveau în grijă peste 500 de oi, la o înălțime de 2.700 metri, în zona lacului Serrú, aproape de Ceresole Reale, Torino. Cei doi au fost ucişi cu bestialitate, ei fiind găsiți cu capetele sparte.

Pe acelaşi subiect
Doi români au fost ucisi cu bestialitate in Italia

Mai întâi, criminalii au dat foc rulotei și l-au omorât pe Doru Constantin Olaru în mijlocul turmei de oi.

Foto: Doru Constantin Olaru

Apoi l-au vânat pe Costel Calinciuc pe câmp pe care l-au omorât la circa 500 de metri distanță de Doru Olaru. Amândoi au fost uciși cu lovituri violente aplicate cu un baston sau un obiect asemănător la nivelul capului.

Foto: Costel Calinciuc

Ciro Andretta, un bătrân care locuiește în apropierea locului unde s-au petrecut oribilele fapte, a povestit pentru La Stampa ceea ce a auzit în noaptea de luni spre marți, după miezul nopții.

Citește și Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ în cazul românilor asasinaţi în Italia! Înainte să fie ucis, Doru a postat un mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

„Nu le-am văzut, dar cred că au fost două sau trei (mașini – n.r.). Am crezut că sunt cuplurile care se retrag în zonă pentru a avea intimitate. Dar două sau trei care pornesc în grabă cu scârțâit de cauciucuri e imposibil”, a declarat bătrânul italian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noi dezvăluiri în cazul românilor asasinaţi în Italia! Cine sunt CRIMINALII celor doi tineri ucişi cu bestialitate şi aruncați pe câmp