Antena Meniu Search
x

NEWS ALERT! UN AUTOCAR cu 52 de persoane la bord, între care 40 de ELEVI din București, a rămas BLOCAT pe Platoul Bucegi (VIDEO)

Un autocar care transporta 52 de persoane, între care 40 de elevi ai unei şcoli din Bucureşti, a rămas blocat, joi, pe Platoul Bucegi, în zona Piatra Arsă.

Un autocar care transporta 52 de persoane, între care 40 de elevi ai unei şcoli din Bucureşti, a rămas blocat, joi după-amiază, pe Platoul Bucegi, în zona Piatra Arsă.

În urma unui apel la 112, jandarmii prahoveni au intervenit şi au dus motorină, iar după ce au constatat că autocarul nu porneşte au stabilit ca trei microbuze să îi coboare pe copii de pe munte. Aceştia au fost duşi în Sinaia după o întârziere de aproximativ cinci ore.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Prahova, jandarmii au intervenit, joi după-amiază, în sprijinul unui grup de turişti care au rămas blocaţi la Piatra Arsă, în Masivul Bucegi, după ce autocarul cu care au urcat nu a mai pornit.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, jandarmii au cărat motorină cu canistrele pentru a face plinul autocarului, în condiţiile în care s-a presupus că vehiculul nu porneşte fiindcă nu poate trage motorină. Ulterior, şoferul a constatat căautocarul are defecţiune tehnică, iar în zonă au fost trimise trei microbuze care i-au preluat pe turişti pentru a-i coborî în staţiunea Sinaia.

Grupul de 52 de persoane include 40 de elevi cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani care studiază la o şcoală particulară cu predare după modelul finlandez, din Bucureşti.

La ora trasmiterii acestei ştiri, cei 52 de turişti sunt coborâţi către Sinaia, iar microbuzele sunt însoţite de către autospeciale ale Jandarmeriei.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » NEWS ALERT! UN AUTOCAR cu 52 de persoane la bord, între care 40 de ELEVI din București, a rămas BLOCAT pe Platoul Bucegi (VIDEO)