Antena Meniu Search
x

AVERTIZARE de ultimă oră de la ANM! Meteorologii anunță RAFALE DE VÂNT de până la 100 km/h. Vezi care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru diferite zone din opt judeţe. Rafalele de vând vor atinge chiar şi 100 km/h

Meteorologii au emis, joi seară, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru diferite zone din opt judeţe. Rafalele de vând vor atinge chiar şi o sută de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la peste 1.800 de metri altitudine, se vor semnala rafale de vânt care vor atinge şi depăşi 90...100 km/h.

De asemenea, în zonele de munte din judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava, la mai mult de 1.500 de metri altitudine, vântul va prezenta intensificări ce vor atinge şi depăşi la rafală 85...100 km/h.

Sub cod galben de vânt se află în următoarele ore şi zonele joase din judeţele Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş unde se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55...70 km/h.

Avertizările nowcasting sunt valabile până vineri dimineaţă, la ora 3.00. 

Meteorologii au emis o informare de intensificări temporare ale vântului în aproape toată ţara, începând de joi după-amiază şi până vineri dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » AVERTIZARE de ultimă oră de la ANM! Meteorologii anunță RAFALE DE VÂNT de până la 100 km/h. Vezi care sunt zonele afectate