Antena Meniu Search
x

Minoră dispărută fără urmă după ce a fugit de acasă împreună cu sora ei de 2 ani. Nicoleta are 13 ani

O fată de 13 ani din Gorj a dispărut de acasă împreună cu sora ei de 2 ani, noaptea trecută, și nimeni nu știe ce li s-a întâmplat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 31.08.2020, 10:08

O fată de 13 ani a fost dată dispărută după ce a fugit de acasă cu sora ei de 2 ani
O fată de 13 ani a fost dată dispărută după ce a fugit de acasă cu sora ei de 2 ani - Facebook
  • Adolescenta a plecat de acasă cu un tânăr de 15 ani și a luat-o și pe sora ei mai mică cu ea.
  • Fata de 13 ani a fost dată dispărută de mătușa ei.

Polițiștii din Târgu Cărbunești au fost sesizaţi, astăzi, de către o femeie de 33, din comuna Jupânești, că nepoata sa Berbece Nicoleta, de 13 ani, din comuna Argetoaia, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în orașul Târgu Cărbunești, în noaptea de 30/31 august a.c., a plecat în mod voluntar de la domiciliu, cu un tânăr, de 15 ani, din comuna Scoarța, și până în prezent nu a mai revenit, luând-o cu ea și pe sora ei minoră, în vârstă de doi ani.

Semnalmente -  înălţime de 1,60 m, greutate aproximativ 50 kg,  păr blond,  faţă ovală,  ochi căprui, constituție atletică.

Persoanele care pot oferii detalii care să ducă la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE: La scurt timp după apelul lansat de polițiști, cele două minore, de 13, respectiv 2 ani, au fost găsite de polițiști.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Minoră dispărută fără urmă după ce a fugit de acasă împreună cu sora ei de 2 ani. Nicoleta are 13 ani