Antena Meniu Search
x

Mirela Ionela a plecat noaptea trecută de acasă și e de negăsit. Copila din Cilieni are doar 13 ani

O fată de 13 ani din Cilieni, județul Olt, a dispărut de acasă, joi seară, după ce a plecat fără să își anunțe părinții unde merge. Pentru că nu a mai dat niciun semn de viață, familia a alertat poliția vineri dimineață.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.08.2020, 09:44

Dragut Mirela Ionela a disparut de acasă noaptea trecuta
Dragut Mirela Ionela a disparut de acasă noaptea trecuta - Facebook
  • Fata de 13 ani a plecat joi seară de acasă și nu a mai dat niciun semn de viață.
  • La data plecării aceasta era îmbrăcată un tricou de culoare închisă și blugi.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Cilieni și nu a mai revenit. 

La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., în jurul orei 21.00, Drăguț Mirela Ionela, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 75 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru lung, prezintă o cicatrice pe frunte. La data plecării aceasta era îmbrăcată un tricou de culoare închisă și blugi.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mirela Ionela a plecat noaptea trecută de acasă și e de negăsit. Copila din Cilieni are doar 13 ani