Antena Meniu Search
x

A fost găsit Ninel Peia, candidatul la prezidenţiale dat dispărut de joi după-amiază

A fost găsit Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, care ieri după-amiază a fost dat dispărut. Surse din anchetă susţin că bărbatul era la Putna, unde se dusese "să ia lumină".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2019, 08:00

Ninel Peia a fost găsit
A fost găsit Ninel Peia, candidatul la prezidenţiale dat dispărut joi după-amiază - Facebook/Ninel Peia

A fost găsit Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, care ieri după-amiază a fost dat dispărut. Surse din anchetă susţin că bărbatul era la Putna, unde se dusese "să ia lumină".

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, dat dispărut ieri de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost găsit la Mănăstirea Putna.

”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, anunţă IPJ Cluj.

Cum a dispărut Ninel Peia

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Ninel Peia de Serviciul de Protecție și Pază.

El ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

”În această dupa amiaza,  IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. In cauza se efectuează cercetări.

Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale,  el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, au transmis polițiștii clujeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A fost găsit Ninel Peia, candidatul la prezidenţiale dat dispărut de joi după-amiază