Antena Meniu Search
x

Video Noi restricții de circulație în zona Pasajului Doamna Ghica. Când ar trebui să fie gata lucrările

Au reînceput lucrările la unul dintre cele mai mari pasaje care ar trebui să fluidizeze traficul din Bucuresti, celebrul pasajul Doamna Ghica. De astăzi, autobuzele vor circula alături de mașini, pe benzile care au fost îngustate deja pe anumite porţiuni pentru semnalizarea lucrărilor. Peste câteva zile și circulația tramvaielor va fi oprită în zonă. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 11.01.2023, 13:44

Vezi și

Întrerupte de înainte de Crăciun, lucrările la pasajul Doamna Ghica vor fi reluate astăzi. Nici măcar autobuzele nu vor mai putea circula pe linia tramvaielor. Măsura a fost luată pentru că în zonă a început montarea tablierului care traversează șinele. Începând de astăzi începe asamblarea celorlalte piese și ridicarea tablierului metalic pe poziție, pe porțiunea din mijlocul intersecției. 

Restricții noi de circulație vor apărea și peste câteva zile

Pe 16 ianuarie Şoseaua Colentina va fi închisă total pe sensul de mers spre Fundeni, în zona intersecţiei cu Strada Doamna Ghica. Lucrările la pasajul de la Doamna Ghica au început în 2018 și aveau termen de finalizare mai 2020, dar acest termen a fost amânat în mai multe rânduri. Acum, Nicuşor Dan face o nouă promisiune: pasajul va fi gata în august 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi restricții de circulație în zona Pasajului Doamna Ghica. Când ar trebui să fie gata lucrările