Antena Meniu Search
x

O bătrână din Olanda a fost lovită de bucăţile de metal căzute în urma exploziei motorului unui avion

Un avion care a decolat, sâmbătă după-amiază de pe aeroportul Maastricht Aachen, din Olanda, a pierdut mai multe bucăți de metal, după ce motorul a explodat în aer. Resturile căzute au avariat mai multe mașini și au lovit o femeie în vârstă.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 21.02.2021, 07:56

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - istockphoto.com
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incidentul s-a petrecut pe 20 februarie, la ora prânzului. După decolare, motorul unui avion a explodat, iar mai multe bucăți de metal au căzut în împrejurimile localităţii Meerssen, avariind mașinile și rănind o bătrână, potrivit La Libre

Avionul în cauză este un Boeing 747 400, de transport marfă. Aparatul de zbor aparține companiei britanice Longtail Aviation și se îndrepta spre New York.

Un purtător de cuvânt al aeroportului olandez a declarat că în nicio clipă nu a existat riscul prăbușirii, avionul fiind dotat cu paru motoare și putând zbura chiar și cu un singur motor funcțional. În cele din urmă aeronava a aterizat pe aroportul din Liège la ora 17.11.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O bătrână din Olanda a fost lovită de bucăţile de metal căzute în urma exploziei motorului unui avion