Antena Meniu Search
x

Adolescent găsit de autorităţi în trenul de aterizare al unui avion. Băiatul care ar fi din Kenya suferise hipotermie severă

Un băiat, în vârstă de 16 ani, a fost găsit în viaţă după ce a urcat în trenul de aterizare al unui avion de marfă. Aeronava a zburat din Kenya în Olanda. Adolescentul a fost dus la spital cu hipotermie, după ce a supravieţuit temperaturilor sub zero grade în care a stat timp de câteva ore. Autorităţile cred că tânărul este din Kenya şi că a urcat în avion în Nairobi. Încă nu este clar cum a reuşit să facă acest lucru fără să fie văzut.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.02.2021, 12:11

Aeronava zbura din Kenya în Olanda
Un băiat, în vârstă de 16 ani, a fost găsit în viaţă după ce a urcat în trenul de aterizare al unui avion de marfă - Zuma Press / Bayne Stanley via Hepta
  • Un tânăr a fost descoperit în trenul de aterizare al unui avion
  • Aeronava zbura din Kenya în Olanda

Aeronava de marfă a plecat de la Nairobi miercuri, s-a oprit în Istanbul şi pe aeroportul Stansted din Marea Britanie, înainte de a ajunge pe aeroportul Maastricht, joi după-amiază. 

Băiatul a fost descoperit de personalul de pe aeroportul din Maastricht, la scurt timp după ce avionul a aterizat. Acesta a fost dus la spital cu hipotermie severă, dar acum acum este stabil şi se află în afara oricărui pericol.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Stansted din Londra a declarat că nu există nicio sugestie că s-ar fi întâmplat ceva neplăcut la Stansted şi se presupune că pasagerul se afla deja la bordul avionului când a ajuns la ei, potrivit mediafax.ro, care citează surse The Guardian. 

Autorităţile încearcă să descopere cum a ajuns tânărul în trenul de aterizare al avionului 

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Maastricht Aachen a spus că băiatul a fost extrem de norocos că a trăit: ''A avut un noroc extraordinar să treacă de această situaţie''.

Avioanele de marfă zboară, în general, la o altitudine de aproximativ 11.500 de metri, iar dacă cineva stă în trenul de aterizare al avionului, îngheaţă până la moarte sau moare din cauza lipsei de oxigen.

O filială de poliţie a forţelor armate olandeze investighează dacă adolescentul a fost urcat în avion de traficanţii de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Adolescent găsit de autorităţi în trenul de aterizare al unui avion. Băiatul care ar fi din Kenya suferise hipotermie severă