Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fată de 15 ani a sărit de la etajul unui bloc din Tulcea, după ce i-a luat foc apartamentul. Adolescenta a fost găsită de pompieri

Scene dramatice, seara trecută, într-un bloc din municipiul Tulcea. O fată de 15 ani a sărit de la etajul 4, după ce în apartamentul în care locuia a izbucnit un incendiu. Adolescenta a fost găsită de pompieri și transportată la spital cu multiple traumatisme.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.10.2021, 08:29

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 21:35, când pompierii tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu într-un bloc din municipiul Tulcea, situat pe strada Eternității.

Au intervenit 5 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.

Fata a sărit de la etaj, din apartamentul cuprins de flăcări

Ajunși la fața locului, militarii au găsit în exteriorul blocului o fată de aproximativ 15 ani, conștientă, care prezenta multiple traumatisme în urma căderii de la înălțime. Adolescenta a fost preluată de ambulanța SAJ și transportată la UPU Tulcea.

Pe acelaşi subiect

"Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu anunțat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 21:35, la un imobil de locuințe tip bloc din municipiul Tulcea, situat pe strada Eternității. Au intervenit de urgență 5 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ. Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme (în urma căderii de la înălțime). Aceasta a fost preluată de ambulanța SAJ tip C și transportată la UPU Tulcea", a transmis ISU Tulcea.

La spital au mai fost transportate alte două persoane, care s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum. Pompierii au lichidat incendiul în aproximativ 30 minute.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O fată de 15 ani a sărit de la etajul unui bloc din Tulcea, după ce i-a luat foc apartamentul. Adolescenta a fost găsită de pompieri