Antena Meniu Search
x

Video O fată de 15 ani, răpită cu mașina de pe stradă, în centrul Clujului. Doi dintre agresori au fost arestaţi

Doi dintre cei trei tineri care, joi seară, au răpit de pe stradă o fată de 15 ani, au fost arestaţi preventiv. Incidentul șocant a avut loc în centrul Clujului și a fost filmat de camerele de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.01.2021, 10:55

O fată de 15 ani, luată pe sus şi băgată cu forţa într-o maşină, în centrul Clujului. Doi dintre răpitori au fost arestaţi
  • Cei trei răpitori au fost prinși în comuna Ciucea, județul Cluj.
  • Doi dintre ei au fost arestați preventiv.

Reamintim că, joi seară, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce au răpit din stația de autobuz o fată de 15 ani.

Minora a fost luată cu forța, târâtă și băgată într-un BMW, care apoi a demarat în trombă. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum o mașină vine cu viteză și oprește brusc într-o stație de autobuz.

Din mașină coboară mai multe persoane, dintre care una ia cu forța de pe trotuar o fată de 15 ani, o târăște și o bagă în mașină împotriva voinței ei. Totul, sub privirile îngrozite ale oamenilor care se aflau în stație.

După ce mașina a rulat câteva sute de metri, fata a deschis portiera și a sărit. 

Într-o înregistrare surprinsă de o altă cameră de supraveghere, scena răpirii este filmată dintr-un alt unghi și se aud strigătele disperate ale fetei. În tot acest timp, nicio persoană dintre cele care asistă la momentul șocant nu intervine să o salveze pe copilă.

Doi dintre răpitori, arestați preventiv

Polițiștii au identificat mașina în cursul nopții de joi spre vineri pe raza localității Ciucea, în județul Cluj.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați au fost duși la sediul Poliției, fiind apoi reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, doi dintre ei au fost arestați preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fată de 15 ani, răpită cu mașina de pe stradă, în centrul Clujului. Doi dintre agresori au fost arestaţi