Antena Meniu Search
x

O femeie a căzut pe șine, în fața metroului, la stația Piața Unirii. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid

Circulația metrolului se desfășoară cu dificultate, la această oră, din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1. Din primele informații, o femeie a căzut pe șine în jurul orei 9.00.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.10.2021, 14:10

O femeie a căzut în fața metroului, în stația Unirii. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid - Arhiva / imagine ilustrativă

UPDATE 10:14 - Victima este o tânără de 27 de ani. Fata a fost fost lovită de tren, dar a supraviețuit. Are multiple traumatisme (inclusiv degete amputate) și a fost transportată la Spitalul Universitar. Potrivit reporterului Observator Andre Rotaru, circulația metroului a fost reluată.

Tânăra se află în stare gravă, dar stabilă. 

Știrea inițială:

Autoritățile spun că incidentul a fost anunțat prin apel 112 în jurul orei 09.15.

"În această dimineață, în jurul orei 09.15, prin apel 112 , Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la stația Unirii. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori. 

S-au declanșat verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", anunță Poliția Capitalei.

Din primele informații, femeia este în viață.

Metrorex: "posibilă tentativă de suicid" în stația Piața Unirii

Metrorex anunță că circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendula între stațiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru.

"Metrorex informează că astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendula între stațiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. De asemenea, reiterăm că, pe parcursul călătoriei, este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.” Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale", informează Metrorex.

Anchetatorii fac verificări în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andre Rotaru -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie a căzut pe șine, în fața metroului, la stația Piața Unirii. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid