Antena Meniu Search
x

Video O femeie de 42 de ani din Vaslui, găsită vinovată după a ce fost prinsă între două maşini. Victima a rămas fără permis, deşi nu se afla la volan

Situaţie inedită în Vaslui. O femeie de 42 de ani, accidentată grav de un tânăr vitezoman, a fost găsită vinovată de poliţişti. Victima, care a suferit răni grave, a rămas şi fără permis auto, deşi în momentul accidentului ea era doar pieton.

De Clara Mihociu la 17.11.2021, 13:34
Vezi și

Femeia se oprise în apropierea unei parcări, de lângă o intersecţie, pentru a prelua un colet. În timp ce discuta cu curierul, şoferul în vârstă de 22 de ani care circula cu viteză a lovit maşina curierului, care la rândul său a lovit maşina femeii. Aceasta a fost practic prinsă între cele două autovehicule şi a fost rănită grav la picior. A avut nevoie de două luni de spitalizare timp în care a suferit patru intervenţii chirurgicale.

Acum, la 8 luni de la acel incident, poliţiştii i-au adus la cunoştinţă femeii că se face vinovată de producerea accidentului pentru că a parcat neregulamentar, iar acest lucru a dus la accidet. De asemenea, s-a ales şi cu permisul suspendat, deşi victima nu se afla în acel moment la volan. Rămâne de văzut cum se va soluţiona acest caz.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O femeie de 42 de ani din Vaslui, găsită vinovată după a ce fost prinsă între două maşini. Victima a rămas fără permis, deşi nu se afla la volan

Breaking News

ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua...

ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua Națională