Antena Meniu Search
x

Video O femeie de 42 de ani din Vaslui, găsită vinovată după a ce fost prinsă între două maşini. Victima a rămas fără permis, deşi nu se afla la volan

Situaţie inedită în Vaslui. O femeie de 42 de ani, accidentată grav de un tânăr vitezoman, a fost găsită vinovată de poliţişti. Victima, care a suferit răni grave, a rămas şi fără permis auto, deşi în momentul accidentului ea era doar pieton.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.11.2021, 13:34

Vezi și

Femeia se oprise în apropierea unei parcări, de lângă o intersecţie, pentru a prelua un colet. În timp ce discuta cu curierul, şoferul în vârstă de 22 de ani care circula cu viteză a lovit maşina curierului, care la rândul său a lovit maşina femeii. Aceasta a fost practic prinsă între cele două autovehicule şi a fost rănită grav la picior. A avut nevoie de două luni de spitalizare timp în care a suferit patru intervenţii chirurgicale.

Acum, la 8 luni de la acel incident, poliţiştii i-au adus la cunoştinţă femeii că se face vinovată de producerea accidentului pentru că a parcat neregulamentar, iar acest lucru a dus la accidet. De asemenea, s-a ales şi cu permisul suspendat, deşi victima nu se afla în acel moment la volan. Rămâne de văzut cum se va soluţiona acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie de 42 de ani din Vaslui, găsită vinovată după a ce fost prinsă între două maşini. Victima a rămas fără permis, deşi nu se afla la volan