Antena Meniu Search
x

O femeie lovită de un vitezoman în Vaslui, scoasă vinovată de polițiști şi lăsată fără permis, deşi era pieton în momentul accidentului

O femeie accidentată grav de un vitezoman, pe o stradă din Vaslui, a fost declarată vinovată. Mai mult, deşi era pieton în momentul producerii accidentului, femeia în vârstă de 42 de ani a rămas şi fără permis de conducere.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 18:46

Femeia care a fost accidentată a fost scoasă vinovată de poliţişti
Femeia care a fost accidentată a fost scoasă vinovată de poliţişti - Captură Youtube Vremea nouă

O femeie în vârstă de 42 de ani, care a fost accidentată grav în luna martie, a fost declarată vinovată de poliţişti pentru producerea accidentului. Femeia a fost lovită din cauza unui şofer care circula cu viteză pe o stradă din Vaslui, în momentul în care ridica un pachet de la un curier, într-o parcare aflată în apropierea unei intersecţii.

Un şofer în vârstă de 22 de ani a intrat cu maşina în autoutilitara firmei de curierat, care a fost proiectată în autoturismul victimei. Femeia a fost prinsă între cele două maşini staţionate şi s-a ales cu piciorul stâng rupt. La opt luni de la producerea accidentului, femeia s-a ales şi cu suspendarea permisului de conducere pentru că a parcat neregulamentar şi din cauza ei s-a produs accidentul, informează VremeaNouă.

Gianina a fost ajutată să nu-și piardă cunoștința de către doi agenţi de poliţie care întâmplător patrulau prin zonă în momentul respectiv.

Victima, scoasă vinovată pentru accident

Pe acelaşi subiect

Vremea Nouă a stat de vorbă cu victima şi a aflat că la finalul săptămânii trecute a fost audiată pentru prima dată de polițiștii care se ocupă de caz. Unul dintre agenți i-a comunicat că vina producerii accidentului îi aparține pentru că și-ar fi parcat mașina neregulamentar, provocând astfel acel lanț de evenimente nefericite.

"Dacă nu era parcare acolo, puneau borduri în așa fel încât să nu poată trece mașinile peste. Plus că acolo sunt delimitate acele locuri cu pavele de culoare diferită. Mai mult decât atât, în zona respectivă nu există niciun indicator care să interzică parcarea. Am coborât din mașină, am luat coletul și mi l-am pus în portbagaj. M-am dus la torpedou să caut ceva de tăiat, pentru că am vrut să văd ce era în cutie. Când să mă întorc la portbagaj, am auzit doar o scârțâitură de frână, apoi o bubuitură puterinică. N-am știu ce s-a întâmplat. Îmi amintesc doar că am văzut negru în fața ochilor", a povestit Gianina pentru Vremea Nouă. 

Gianina a aflat că a rămas fără dreptul de a conduce imediat după ce a fost externată și tot atunci a mers la poliție, pentru a depune plângere penală împotriva celor pe care ea îi considera vinovați de producerea accidentului

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O femeie lovită de un vitezoman în Vaslui, scoasă vinovată de polițiști şi lăsată fără permis, deşi era pieton în momentul accidentului