Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie de 67 de ani, moartă după ce s-a aruncat într-o fântână, în Iași: "Și-a așezat frumos papucii și a sărit cu capul în jos"

Incident șocant în Iași. O femeie de 67 de ani și-a pus capăt zilelor sărind într-o fântână. Femeia ari fi fost bolnavă și nu ar fi fost prima dată când ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. De data aceasta nu a mai putut fi salvată.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 09:37

O femeie de 67 de ani, moartă după ce s-a aruncat într-o fânână, în Iași
O femeie de 67 de ani, moartă după ce s-a aruncat într-o fânână, în Iași - BZI.ro

Scenele dramatice s-au petrecut  în comuna Țibănești, județul Iași. Femeia de 67 de ani s-a sinucis, sărind cu capul în jos, într-o fântână. Vecinii ei spun că ar fi avut probleme medicale și că a mai încercat o dată să-și ia viața, potrivit BZI.ro.

„Ea avea niște probleme, mai lua tratament… Este clar că a vrut să se sinucidă. Și-a așezat frumos papucii, lângă fântână, și a sărit cu capul în jos. Au venit pompierii, dar n-au mai avut ce-i face. S-a înecat acolo”, a spus un vecin de-al femeii.

Localnicii mai spun că femeia ar fi fost internată, la un moment dat, și la psihiatrie.

Articolul continuă după reclamă

„În ultima perioadă, ea stătea mai mult în casă. Acum, din ce am înțeles, soțul ei era la animale când ea a sărit. A fost vorba de câteva clipe. Păcat, Dumnezeu să o ierte”, a spus un alt vecin.

Polițiștii au deschis, în acest caz, un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și fac verificări pentru a stabili cum s-a petrecut totul. De asemenea, au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » O femeie de 67 de ani, moartă după ce s-a aruncat într-o fântână, în Iași: "Și-a așezat frumos papucii și a sărit cu capul în jos"