Antena Meniu Search
x

O femeie i-a cerut 5.000 de lei unui braşovean pentru a nu dezvălui că are amantă. Bărbatul a denunţat-o şi a fost prinsă în flagrant

O femeie a fost prinsă în flagant delict de polițiștii din Brașov în timp ce primea 5.000 de lei de la un bărbat pe care l-a șantajat și l-a amenințat că dacă nu îi dă bani face publică relația extraconjugală a acestuia.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 14:28

O femeie i-a cerut 5.000 de lei unui braşovean pentru a nu dezvălui că are o amantă. Bărbatul a denunţat-o la poliţie care a prins-o în flagrant
O femeie i-a cerut 5.000 de lei unui braşovean pentru a nu dezvălui că are o amantă. Bărbatul a denunţat-o la poliţie care a prins-o în flagrant - Shutterstock

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea unei femei după ce aceasta l-ar fi amenințat pe un bărbat că va face publică relația extraconjugală pe care ar fi avut-o cu acesta și că îi va provoca distrugerea unor bunuri personale, dacă bărbatul nu îi va da o anumită sumă de bani.

Astfel, după ce polițiștii au primit sesizarea, au constituit un dispozitiv operativ prin care persoana a fost prinsă în flagrant delict în timp ce primea suma de 5000 de lei de la reclamant.

Femeia a fost reţinută 24 de ore

Femeia bănuită de comiterea infracțiunii de șantaj a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Ulterior, după prezentarea în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, acesta a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările în acest caz continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O femeie i-a cerut 5.000 de lei unui braşovean pentru a nu dezvălui că are amantă. Bărbatul a denunţat-o şi a fost prinsă în flagrant