Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie în vârstă de 105 ani, Zoea Baltag, a primit duminică a doua doză de vaccin Pfizer: "Singura soluție e asta!"

Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit duminică, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, a doua doză de vaccin PfizerBioNTech împotriva COVID-19. Bătrâna a venit însoțită de nepoată și strănepot.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.03.2021, 13:39

Femeia le-a transmis românilor că singura soluție pentru criza sanitară este vaccinul. După administrarea celei de-a doua doze, Zoea Baltag a spus totul a decurs foarte bine: „Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simțit că am făcut vaccinul”.

facebook.com/ROVaccinare

Apoi, le-a transmis românilor că singura soluție pentru criza sanitară este vaccinul: „E timpul să se vaccineze, Apoi, singura soluție e asta!”.

facebook.com/ROVaccinare

Pe acelaşi subiect

Femeia a mai spus că cea care a convis-o să se vaccineze a fost nepoata ei, care este medic.

facebook.com/ROVaccinare

La final, ea a primit o distincție și un buchet de flori din partea Primăriei Sectorului 4 „pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generații”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » O femeie în vârstă de 105 ani, Zoea Baltag, a primit duminică a doua doză de vaccin Pfizer: "Singura soluție e asta!"