Antena Meniu Search
x

O fetiță de 12 ani din Brașov, care ținea în brațe un bebeluș, a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal

O fată de 12 ani, din Codlea, a ajuns, joi, la spital, după ce a păşit pe un capac de canalizare care s-a deplasat din poziţia iniţială. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, fetiţa se deplasa pe trotuar, iar în momentul în care a păşit pe un capac de canalizare, acesta s-ar fi mişcat, iar copila ar fi alunecat cu picioarele în interior. 

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 17:19

Accidentul a avut loc în orașul Codlea, Brașov.
Capacul de canalizare care s-a deplasat din poziţia iniţială. - Profimedia

În momentul accidentului, copila de 12 ani avea în braţe un alt copil, în vârstă de 9 luni, care nu ar fi fost rănit în urma incidentului. La sosirea echipajelor medicale de urgenţă, copila prezenta escoriaţii la nivelul membrelor, ea fiind preluată şi transportată la spital pentru investigaţii medicale.

"Cu privire la producerea incidentului au fost înştiinţate instituţiile competente să asigure corespunzător canalizările, fiindu-le solicitată luarea de măsuri în regim de urgenţă. În cauză, politiştii efectuează cercetări în vederea clarificării şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt", a mai precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fetiță de 12 ani din Brașov, care ținea în brațe un bebeluș, a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal