Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 7 ani a intrat pe furiş în casa unui bătrân din Buzău şi l-a lăsat fără bani. Bărbatul a fost la un pas să o prindă în timpul jafului

O fetiţă în vârstă de 7 ani este bănuită că ar fi sustras din locuinţa unui bărbat în vârstă de 91 de ani suma de 1.000 de lei, poliţiştii întocmind un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 15:41

bani româneşti
Fetiţa de 7 ani i-a furat 1.000 de lei din casă - Shutterstock

Potrivit unor surse citate de Agerpres, copilul ar fi pătruns în locuinţa bărbatului în timp ce se afla acasă şi a sustras dintr-un dosar suma respectivă de bani. Cu toate că proprietarul ar fi auzit un zgomot, nu a dat importanţă, sesizând autorităţile abia după aproximativ o săptămână, atunci când şi-a dat seama de dispariţia banilor.

Fetiţa de 7 ani i-a furat 1.000 de lei din casă

"În ziua de 13 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie rurală Vâlcelele au depistat principalul bănuit în cazul unui furt calificat din locuinţă. Bănuită de săvârşirea faptei este o minoră în vârstă de 7 ani, din Vâlcelele. Fapta a fost sesizată în ziua de 22 martie a.c., de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 91 de ani, din Vâlcelele. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în ziua de 16 martie a.c., bănuita ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate de unde ar fi sustras suma de 1.000 de lei", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs infracţiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 7 ani a intrat pe furiş în casa unui bătrân din Buzău şi l-a lăsat fără bani. Bărbatul a fost la un pas să o prindă în timpul jafului