Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat dat în urmărire după ce a furat aproape un milion de euro, prins de poliţişti într-o casă din Ilfov. Era căutat de aproape 2 luni

Un bărbat de 47 de ani dat în urmărire în toată ţara după ce a furat aproape un milion de euro a fost prins de poliţişti. Individul era urmărit de aproape două luni, pentru mai multe infracţiuni de tâlhărie calificată. Poliţiştii l-au găsit ascuns într-o casă din judeţul Ilfov şi l-au arestat pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 14:18

Vezi și

Polițiștii din Capitală au depistat miercuri un bărbat în vârstă de 47 de ani, care era dat în urmărire națională. La nivelul Poliției Capitalei se afla în lucru mandatul de arestare preventivă, emis pe numele bărbatului, în 19 mai 2023, de către Judecătoria Buftea, acesta fiind condamnat pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, având un prejudiciu de 220.000 de lei.

De asemenea, pe numele bărbatului mai figura și un mandat de arestare preventivă, emis în 25 mai 2023, de Tribunalul Prahova, acesta fiind condamnat pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, având un prejudiciu estimat la 920.000 de euro.

În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana urmărită se află la o adresă situată pe raza județului Ilfov, iar miercuri acesta a fost prins de polițiști. Bărbatul a fost încarcerat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat dat în urmărire după ce a furat aproape un milion de euro, prins de poliţişti într-o casă din Ilfov. Era căutat de aproape 2 luni