Antena Meniu Search
x

Video Două femei au murit nevinovate în tragedia din Runcu. Au sfârșit într-un accident cumplit, la doar câțiva kilometri de casă

Două femei din Gorj și-au pierdut viața într-un accident cumplit care a avut loc pe raza localităţii Runcu. Mai aveau câțiva kilometri până acasă când autoturismul în care se aflau a fost spulberat de un şofer neatent. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat pe contrasens, într-un alt vehicul care circula regulamentar.
 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 15:49

Vezi și

Doamne, ferească Dumnezeu!

Pentru femeia care este resuscitată pe caldarâm și pe care medicii se zbat s-o readucă la viață, a fost chemat și un elicopter SMURD. În final, aeronava a plecat goală. Victima, de 63 de ani, n-a mai rezistat și a fost declarat decesul.

Sorina Guran, medic SAJ Gorj: Accident cu 5 victime, 4 au fost încarceraţi, 3 pacienţi au fost cu politraume diferite, transportaţi la UPU, o persoană decedată, încă o persoană stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a declarat decesul și pentru a doua pacientă.

Doi femei au murit în accidentul de la Runcu

Pe acelaşi subiect

Una dintre victime ee întorcea spre casă cu soțul ei și trei prietene în momentul accidentului.

E periculoasă intersecția asta.

Foarte, au fost multe accidente aici. Ori nu-s atenți, ori nu știu. E semnalizată. Se circulă și cu viteză.

În accidentul din localitatea Runcu au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. Iar vinovat de tragedie ar fi şofeul ultimului vehicul. 

Oana Vlăduț, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: Nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa.

"Cealalată, cea verde, a semnalizat să facă stânga, spre Valea Mare, trivoli a venit, probabil n-a văzut-o, nu ştiu de ce n-a văzut-o, care e motivul, şi l-a acroşat şi l-a aruncat în faţa opelului", spune un bărbat. Iar din impactul extrem de puternic, maşina a fost proiectată pe contrasens, direct într-un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, patru persoane au fost descarcerate de pompieri. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două femei au murit nevinovate în tragedia din Runcu. Au sfârșit într-un accident cumplit, la doar câțiva kilometri de casă