Antena Meniu Search
x

Video Şoferiţă, surprinsă cum merge pe contrasens pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Câteva clipe mai târziu a făcut accident

Accident grav pe recent inauguratul Drum expres 12. Două maşini s-au lovit frontal în această după-amiază pe sensul de mers Craiova-Piteşti din cauza unui şofer care mergea pe contrasens.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 18:21

Vezi și

Imaginile cu şoferul care rula pe contrasens, o femeie din Argeş, au fost surprinse de altfel de camera de bord a unei alte maşini. În urma tamponării, trei persoane au fost rănite. Acestea erau conştiente în momentul în care la faţa locului au ajuns echipele de intervenţie.

Una dintre ele a fost însă preluată de un elicopter SMURD. Polițiștii Serviciului Rutier Olt trebuie să stabilească acum de ce ajunsese şoferul vinovat pe contrasens. Primii kilometri ai Drumului Expres 12 au fost daţi în folosinţă în urmă cu doar două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Şoferiţă, surprinsă cum merge pe contrasens pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Câteva clipe mai târziu a făcut accident