Antena Meniu Search
x

Galerie foto O pisică se zbate între viață și moarte după ce a fost legată cu funia de scutul unei mașini. Șoferul a văzut-o abia la spălătorie

O pisică este la un pas de moarte, după ce a fost legată cu o funie de scutul unei mașini, în Galați. Șoferul a observat-o abia atunci când a mers la spălătorie. Angajații sunt cei care au auzit plânsetele felinei, care se zbătea între viață și moarte.

de Adrian Obreja

la 06.01.2023, 16:51

O pisică a fost găsită în scutul unei mașini. Șoferul n-a observat-o și nici nu a auzit-o, până când nu a mers cu mașina la o spălătorie. Angajații sunt cei care au auzit plânsetele felinei, care se zbătea între viață și moarte. Dacă s-ar fi chinuit mai mult să scape, pisica s-ar fi sugrumat deoarece colierul în care era prinsă, se strângea din ce în ce mai tare. Cu greu a fost extrasă și dusă de urgență la un cabinet veterinar.

Pisica se luptă să trăiască

Pisica avea hipotermie, vânătăi pe corp, udă și în șoc. Starea ei de sănătate nu este deloc una bună, iar felina luptă să trăiască. Aceasta a primit îngrijiri medicale datorită unei asociații, care i-a făcut publică povestea.

"Pisica din imagini a fost găsită în scutul unei masini la o spălătorie auto, aproape sugrumată cu un colier. Aceasta urla ca din gură de șarpe de sub scutul mașinii. În momentul în care au vrut să o scoată de acolo, angajații au observat că biata pisică era legată cu frânghia de mașină. Aceasta s-ar fi sugrumat dacă s-ar mai fi zbătut, deoarece colierul se strângea din ce în ce mai tare. A fost extrasă cu greu și dusă de urgență la un cabinet veterinar.

Avea hipotermie, prezenta vânatăi pe corp, udă și în șoc, temperatura corpului arătând sub 32 grade. Starea ei de sănătate este destul de precară, însă ne rugăm să aibă putere să treacă peste aceste traumă provocată de un monstru uman. Sperăm să fie găsit cel care a comis această barbarie și să fie pedepsit, pe masura faptelor lui", se arată în postarea făcută de Asociația Help Lăbuș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O pisică se zbate între viață și moarte după ce a fost legată cu funia de scutul unei mașini. Șoferul a văzut-o abia la spălătorie