Antena Meniu Search
x

Fishtopher, "cea mai tristă pisică din lume", are o nouă casă. Doi tineri vor să însenineze viaţa felinei

Fishtopher, o pisică în vârstă de 5 ani, numită "cea mai tristă pisică din lume", și-a găsit în sfârșit locuință. A fost adoptată de un cuplu de tineri din Baltimore.

De Redactia Observator la 04.12.2022, 18:29
Fishtopher, "cea mai tristă pisică din lume"
Fishtopher, "cea mai tristă pisică din lume" - Twitter

Fishtopher apăruse pe Petfinder, un site care permite adoptarea animalelor abandonate. Fusese numită "cea mai tristă pisică din lume" din cauza privirii melancolice. Potrivit voluntarilor, felina era "tristă și deprimată" și mânca doar atunci când avea companie, relatează Mediafax.

Cine l-a adoptat pe Fishtopher, "cea mai tristă pisică din lume"

Din fericire, după Ziua Recunoștinței, mulți oameni l-au remarcat pe Fishtopher datorită ochilor săi mari. Și astfel, după tweet-ul postat de centrul de adopție din New Jersey, un cuplu de 22 și 24 de ani a adoptat pisica. Potrivit Yahoo news, postarea cu pisica s-a viralizat rapid, fiind distribuită de mii de ori. Povestea sa tristă și ochii săi expresivi dăduseră naștere la sute de cereri de adopție.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Fishtopher, "cea mai tristă pisică din lume", are o nouă casă. Doi tineri vor să însenineze viaţa felinei

Breaking news

Sfârşit cutremurător: Trei copii, de 2, 3 şi 6 ani, au murit în urma unui incendiu, la o locuinţă...

Sfârşit cutremurător: Trei copii, de 2, 3 şi 6 ani, au murit în urma unui incendiu, la o locuinţă din Sectorul 5 al Capitalei