Antena Meniu Search
x

Video O roată panoramică de 24 de metri, vedeta Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Biletul de intrare va fi certificatul verde

Marile oraşe au început pregătirile pentru Sărbători. Iar anul acesta avem un motiv de bucurie în plus. Târgurile de Crăciun pe care pandemia le-a suspendat anul trecut vor fi din nou deschise în luna decembrie. Unul dintre cele mai frumoase şi mai premiate dintre ele este cel de la Cluj-Napoca, unde autorităţile au pregătit o mulţime de surprize, printre care şi o roată panoramică. Totuşi, participanţii vor fi nevoiţi să respecte anumite reguli.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.11.2021, 21:17

Vezi și

În Piaţa Unirii din Cluj-Napoca se simte deja atmosfera de sărbătoare. Se fac ultimele pregătiri pentru marea deschidere a Târgului de Crăciun. Căsuţele de lemn sunt aproape gata, iar pe bradul înalt de 12 metri se pun ultimele globuri. "Ne bucurăm, pe de-o parte, pentru copii. Fetiţa tot a vrut să-l vadă pe Moşul, să meargă cu caruselul. Acum speră să fie în condiţii de siguranţă", povesteşte o mămică.  

Roată panoramică, la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Pentru a se evita aglomeraţia, în acest an, de la târgul de Crăciun va lipsi scena pe care colindatorii îşi susţineau momentele artistice. Locul ei va fi luat de o roată panoramică uriaşă, înaltă de 24 de metri, care urmează să ajungă aici după ce va veni de de la Braşov. Atmosfera va fi întreţinută şi de momente artistice, care vor avea loc în jurul bradului. "Vom avea program artistic în faţa bradului. O sa avem grupuri de colindători, o să avem poveşti la gura sobei, vom avea teatru de păpuşi. O să fie surprize în fiecare weekend", promite Mihai Oprean, organizator.  

Biletul de intrare la târg va fi certificatul verde. "Accesul se va face doar pe baza certificatului verde, vom avea o capacitate maximă de 2.100 de persoane, 30% din capacitatea spaţiului şi mai puţine căsuţe", a anunţat primarul Emil Boc.

Târgul se deschide vineri la ora 18:00, când va fi pornit şi iluminatul de sărbatori. Ediţia din 2019 s-a clasat pe locul 8 în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, top realizat de European Best Destinations. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O roată panoramică de 24 de metri, vedeta Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Biletul de intrare va fi certificatul verde