Antena Meniu Search
x

Video O româncă a împărţit scena cu Olivia Newton-John când avea doar 12 ani: "Mi-a spus că este o onoare să cânte cu mine"

Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John s-a stins la 73 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Câştigătoarea mai multor premii Grammy a rămas în memoria fanilor cu celebrul rol din musicalul ''Grease'', cu care a făcut istorie, dar şi cu piese precum "You're the One ... That I Want" şi .... "Physical". S-a luptat o viaţă întreagă cu cancerul şi s-a implicat şi în cercetare pentru a găsi un tratament.

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 21:00

Vezi și

Născută în Cambridge, Marea Britanie, Olivia Newton-John şi-a croit treptat drumul către succes. Bunicul ei a fost câştigătorul premiului Nobel, tatăl artistei a fost ofiţer al serviciilor secrete britanice, MI5, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Şi-a făcut debutul ca interpretă de muzică country. Apogeul l-a atins, însă, în rolul lui Sandy, într-unul dintre cele mai apreciate musicaluri realizate vreodată, "Grease". 29 de ani avea frumoasa Olivia atunci când ea şi John Travolta, partenerul ei din film, au devenit unul din cele mai faimoase cupluri de pe marile ecrane.

O româncă a cântat alături de Olivia Newton-John

Protagonista din Grease şi-a pus amprenta şi asupra carierei unei tinere românce. Mădălina Lefter a avut ocazia să împartă scena cu Olivia Newton-John la doar 12 ani, la o emisiune-concurs din Italia. Olivia, venită din Statele Unite ale Americii, a fost cea care i-a observat parcursul Mădălinei şi a felicitat-o.

Mădălina Lefter, cântăreaţă: “Era o persoană foarte caldă, cu zâmbetul pe buze tot timpul, m-a luat în brațe, mi-a spus chiar ea ''am marea onoare să cânt cu tine. Dar și din punct de vedere vocal și ca persoană este minunată, ne-am înțeles foarte bine și pe scenă, o persoană caldă, publicul a reacționat foarte bine, țin minte atunci toată lumea era uimită de acel duet.”

Pe acelaşi subiect

Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer pentru prima dată în 1992. Actriţa a înfiinţat un centru de cercetare în Melbourne şi a cerut Australiei să permită folosirea marijuanei în scopuri terapeutice. În 2020, pentru eforturile sale, a fost decorată cu titulatura de ''Dame'' de Regina Elisabeta a II-a.

Boala Oliviei a recidivat în 2013

Olivia Newton-John: „Prima dată când am primit diagnosticul bineînţeles că primul lucru pe care l-am simţit a fost frica. A trebuit să iau o decizie că orice s-ar întâmpla, voi fi bine. Principala decizie a fost aceea că mă voi face bine. În 1992 oamenii nu prea vorbeau despre cancer.”

Deşi a crezut că se vindecase, după o masectomie parţială, boala a recidivat în 2013. La nici 6 ani distanţă a declarat că a ajuns în stadiu terminal.

Olivia Newton-John: „Nu o văd ca pe o luptă. Am câştigat şi trăiesc bine cu el, aşa o văd. Şi, sincer, nu mă gândesc aşa mult la el. Negarea e un lucru foarte bun.”

Decesul Oliviei Newton-John a întristat o lume întreagă

Vechiul ei prieten, John Travolta, şi-a luat adio printr-un mesaj emoţionant postat pe pagina sa de Instagram.

John Travolta, actor: ''Draga mea Olivia, ne-ai făcut vieţile mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea şi vom fi din nou împreună. Al tău, din primul moment în care te-am văzut şi pentru totdeauna. Al tău Danny, al tău John.''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O româncă a împărţit scena cu Olivia Newton-John când avea doar 12 ani: "Mi-a spus că este o onoare să cânte cu mine"