Antena Meniu Search
x

O zi până la evenimentul anului în Comunicaţii! Începe a V-a ediţie a Convenţiei ACER

O singură zi a mai rămas până la un eveniment important din domeniul comunicaţiilor. Convenţia Naţională de Comunicaţii Electronice vine cu multe provocări.

Vezi și

O singură zi a mai rămas până la un eveniment important din domeniul comunicaţiilor. Este vorba despre Convenţia Naţională de Comunicaţii Electronice şi vine cu o mulţime de provocări în domeniu. Pe lângă noutăţile pe care le aduce, ACER îşi propune ŞI să creeze o legătură mai puternică între actorii de pe piaţa de profil şi clienţii lor.

Cea mai mare convenţie de tehnologie media şi soluţii electronice este deja o tradiţie în ţara noastră. Totul a pornit din dorinţa de a-i aduna într-un singur loc pe cei mai mari jucători de pe piaţa românească, iar mâine va începe cea de-a cincea ediţie a evenimentului.

Adrian Neagu, preşedinte Asociaţia de Telecomunicaţii Electronice din România:

Acum cinci ani de zile, am avut curajul să înfiinţăm singura asociaţie dedicată operatorilor de cablu din România la acel moment. Am fost trei membri, am simţit dintr-o dată reticenţa celor din industrie şi tocmai reticenţei celor din industrie a izvorât o mare provocare pentru noi.

Acum, aproape 50 de oameni din domeniul telecomunicaţiilor se vor întâlni pentru a crea o legătură de comunicare între cei din industria telecomunicaţiilor şi clienţii lor. 

Adrian Neagu, preşedinte Asociaţia de Telecomunicaţii Electronice din România:

Am intrat în această asociaţie şi am format această asociaţie în dorinţa de a dezvolta cât mai bine business-ul pentru colegii noştri, suntem prezenţi în acest moment dat bine pe piaţă, iar principalul nostru obiectiv este de a asigura suportul colegilor noştri, jucătorilor relevanţi de pe piaţa din telecomunicaţii.

Partenerii şi beneficiarii acestor produse de telecomunicaţii sunt invitaţi să ia parte la acest eveniment important pentru piaţa de telecomunicaţii electronice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O zi până la evenimentul anului în Comunicaţii! Începe a V-a ediţie a Convenţiei ACER