Antena Meniu Search
x

Video "Oamenii o să zică ce naşpa n-ai unde să fii sigur în oraş". Reacţiile timişorenilor după ce Charlie Ottley a fost jefuit în centrul oraşului

Wild Carpathia şi Flavours of Romania au de acum o altă semnificaţie pentru realizatorul lor, britanicul Charles Ottley. Documentaristul a fost jefuit în centrul Timișoarei în timp ce filma un clip de promovare al judeţului Timiş. I-au fost furate drona şi geanta cu alte echipamente. Jurnalistul britanic a făcut plângere la poliţie şi speră că va recupera măcar imaginile. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.06.2022, 19:33

Vezi și

Documentaristul britanic era în Parcul Civic din Timişoara noaptea trecută. Terminase o zi de filmare pentru un clip de promovare al judeţului, când într-o fracţiune de secundă, i-a fost furată geanta în care îşi ţinea echipamentele.

Jefuit în centrul orașului Timișoara

Charlie Ottley, realizatorul Wild Carpathia-reporter: Stăteam pe o bancă şi dintr-o dată: boom!

- Nu te-au lovit?

Pe acelaşi subiect

- Nu, nu ne-au lovit. Oamenii m-au întrebat cum arăta, dar din păcate am putut doar să-i văd ceafa.

Iulia Pop, reporter Observator: Pe unde dintre aleile acestui parc, Charlie Ottley a rămas fără drona de 1500 de euro. La adăpostul întunericului, hoţii s-au făcut rapid nevăzuţi.

Nu doar că i-au fost furate echipamentele scumpe, jurnalistul a rămas şi fără munca de-o zi.

Charlie Ottley, realizatorul Wild Carpathia: Doar trimiteţi-ne cardul de memorie, să nu pierdem materialul, pentru că rolul meu aici este să promovez acestă regiune şi acest oraş. Iubesc oraşul acesta.

Timişorenii se tem că incidentul va ştirbi din reputaţia oraşului.

Localnici: Lucrurile astea se întâmplă peste tot în lume. E nefericită situaţia, bineînţeles. Sunt convins că ne afectează imaginea.

- Oamenii o să zică ce naşpa n-ai unde să fii sigur în oraş.

- Nu cred că reprezintă asta ţara noastră. Cred că în fecare ţară există oameni care se comportă inadecvat.

De aceeasi părere e şi realizatorul britanic care spune într-o postare pe instagram, că Timişioara este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa şi că astfel de lucruri se pot întâmpla oriunde. Britanicul nu e pentru prima dată la noi în ţară. Dimpotrivă, un iubitor al României, a realizat două documentare despre ţara noastră: "Wild Carpathia" şi "Flavours of Romania". Zilele acestea pregăteşte sezonul doi din "Flavours of Romania".

Pe lângă documentarele prin care promovează frumuseţile României, jurnalistul a pus el însuşi umărul la ecologizarea ţării.

Charlie Ottley: Facem tot ce putem aici. Orice contribuţie face diferenţa. Dacă conduci de la Braşov spre Bucureşti, o să vezi situaţia din râuri. Aş vrea să le spun autorităţilor: Ruşine pentru că nu curăţaţi râurile!

Poliţiştii din Timişoara au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru identificarea tâlharului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Oamenii o să zică ce naşpa n-ai unde să fii sigur în oraş". Reacţiile timişorenilor după ce Charlie Ottley a fost jefuit în centrul oraşului