Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crima din Dâmbovița. Olandezul, surprins pe Aeroportul Otopeni, înainte să plece din țară

Olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, a fost surprins sâmbătă pe Aeroportul Otopeni, cu doar câteva clipe înainte de a părăsi țara. Două zile mai târziu, bărbatul era găsit mort pe o șosea, după ce intrase cu mașina într-un TIR.

de Daniel Murărescu

la 23.09.2019 , 23:57

Olandezul suspectat că a ucis o fetiță, în Dâmbovița Johannes Visscher, surprins cu puțin timp înainte de a părăsi România - Observator

Olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, a fost surprins sâmbătă pe Aeroportul Otopeni, cu doar câteva clipe înainte de a părăsi țara. Două zile mai târziu, bărbatul era găsit mort pe o șosea, după ce intrase cu mașina direct într-un TIR.

Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, a fost surprins pe camerele de supraveghere sâmbătă, în jurul orei 14:23, în timp ce se pregătea să părăsească România.

Potrivit Antena 3, la 16:55, bărbatul cercetat pentru crimă decola de pe Aeroportul Otopeni, pentru a ajunge în Olanda. Conform sursei citate, acesta intrase primul în avion.

Articolul continuă după reclamă

Luni după-amiază, pe 23 septembrie, olandezul a fost găsit mort, după ce ar fi intrat cu autoturismul într-un camion, pe o șosea din țara natală. Primele informații indică varianta sinuciderii.

Johannes V. fusese pus oficial sub acuzare de autoritățile române pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, în cazul crimei din Dâmboviţa.

Își ceruse iubita în căsătorie la televizor

Johannes Visscher a avut un moment de celebritate în 2012, atunci când și-a cerut iubita în căsătorie, în direct, la televiziunea RTL.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Suntem împreună de aproape un an, de acum. Aș vrea să profit de acest moment, în fața tuturor acestor oameni, pentru a te cere de soție. Monique Wouter, vrei să te căsătorești cu mine?", a întrebat Johannes Visscher, după care s-a pus în genunchi, în uralele publicului.

Bărbatul a fost găsit mort astăzi, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. 

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Crima din Dâmbovița. Olandezul, surprins pe Aeroportul Otopeni, înainte să plece din țară