Antena Meniu Search
x

Video Operaţiunea Meduza. 7 tineri din Capitală reținuți pentru vânzarea de droguri în școli. Printre suspecţi, copii de secretari de stat sau experți DNA

Cea mai mare anchetă privind vânzarea stupefiantelor în şcoli a dat primele roade, după ce trupele speciale au săltat ieri mai mulţi elevi şi studenţi, suspectaţi că sunt dealeri de cocaină în colegii de top din Capitală. Şapte tineri au fost deja reţinuţi, iar alţi trei au fost puşi sub control judiciar.  "Operaţiunea Meduza", cum a fost denumită de procurori, a început după ce mai multe eleve au leşinat în toaleta unei şcoli din centrul Bucureştiului.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.03.2023, 14:01

Vezi și

Dintre cei 22 de tineri aduși ieri la audieri, 7 au fost reținuți de procurori. Alți doi au fost puși sub control judiciar. Astăzi cei șapte sunt așteptați aici, la Tribunalul București, pentru că judecătorii vor hotărî dacă aceștia rămân sau nu în arest.

7 tineri reținuți de procurori

Audiați au fost și părinții suspecților, iar unii dintre aceștia au declarat că știau de dependența copiilor. Dosarul este într-adevăr unul complex, sunt în continuare cercetări în curs, pentru că procurorii au suspiciuni că numărul de suspecți ar fi mult mai mare.

Printre minorii aduși la audieri ieri se numără inclusiv copiii unor persoane influente, precum secretari de stat sau experți în Direcția Națională Anticorupție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Operaţiunea Meduza. 7 tineri din Capitală reținuți pentru vânzarea de droguri în școli. Printre suspecţi, copii de secretari de stat sau experți DNA