Antena Meniu Search
x

Oroare în Iași. Un bărbat şi-a lovit soția cu toporul, apoi s-a spânzurat în mansarda casei. Femeia este în comă la spital

Scene teribile, astăzi, în comuna Războieni din Iași, acolo unde un bărbat de 53 de ani şi-a lovit soția cu toporul. După ce a comis grozăvia, bărbatul s-a dus în mansarda casei și şi-a pus capăt zilelor. Femeia este în comă, la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.02.2021, 19:35

Oroare în Iași. Un bărbat şi-a lovit soția cu toporul, apoi s-a spânzurat în magazia casei. Femeia este în comă la spital - Observator / Imagine ilustrativă

Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU Spitalul Sf Spiridon Iași a declarat că femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, este intubată şi ventilată, ea fiind internată în stare critică:

"Femeia a fost găsită în casă, în comă, cu trumatism cranio-cerebral şi mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui şi abdomenului. Pacienta a fost intubată şi ventilată mecanic, s-a început terapia de urgenţă şi a fost transportată în Spitalul de Neurochirurgie Profesor dr. Nicoale Oblu, pentru investigaţii şi tratament de specialitate, starea ei fiind una gravă.

În aceeaşi locuinţă a fost găsit un bărbat, cu o vârstă aproximativă de 50 de ani, care era spânzurat. Din declaraţiile celor din jur, era agresorul acestei femei. Moartea era deja instalată şi nu au existat indicaţii de resuscitare. Poliţia şi Medicina Legală vor stabili circumstanţele acesti eveniment tragic".

Bărbatul și-a așteptat soția în fața unui magazin

Cei doi se aflau în procedură de divorţ.

Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași:

"Pe fondul unor relații tensionate, generate de demararea unei proceduri de divorț, azi, 15 februarie, în jurul orelor 8.00, autorul a așteptat-o pe soție în fața magazinului administrat de aceasta, din satul Războieni, județul Iași.

De îndată ce a văzut-o, autorul i-a aplicat mai multe lovituri cu un topor la nivelul capului, fiind oprit din agresiune de țipetele unuia dintre fiii săi, care a apărut la fața locului", a declarat pentru Observator Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

După atac, bărbatul s-a dus în mansarda casei și s-a spânzurat.

O echipă de poliţişti şi procurori a demarat cercetări în acest caz.

Citește și:

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Oroare în Iași. Un bărbat şi-a lovit soția cu toporul, apoi s-a spânzurat în mansarda casei. Femeia este în comă la spital