Antena Meniu Search
x

OROARE la Galaţi! Un tată şi-a UCIS fiul abia întors din Italia cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT. Tânărul de 22 de ani venise în vacanţă

Crimă înfiorătoare, noaptea trecută, în localitatea gălăţeană Umbrăreşti. Un tânăr de doar 22 de ani, abia întors din Italia, a murit fulgerător după ce a fost înjunghiat de mai multe ori chiar de către tatăl său. 

Crimă înfiorătoare, noaptea trecută, în localitatea gălăţeană Umbrăreşti. Un tânăr de doar 22 de ani, abia întors din Italia, a murit fulgerător după ce a fost înjunghiat de mai multe ori chiar de către tatăl său. 

UPDATE 15:40 Bărbatul de 47 de ani din localitatea gălăţeană Umbrăreşti, care şi-a ucis duminică seara fiul de 22 ani cu o lovitură de cuţit în zona inimii, a fost arestat preventiv, luni, pentru 30 de zile, au anunţat reprezentanţii Tribunalului Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu, a declarat, luni, că un bărbat de 47 de ani din localitatea Umbrăreşti a fost reţinut, el fiind suspectat că şi-a omorât fiul, în vârstă de 22 de ani.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul, care consuma frecvent alcool şi devenea agresiv, a avut un conflict cu fiul său, recent venit acasă de la muncă din Italia care intenţiona să o ia şi pe mama sa acolo.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, duminică seară, bărbatul a luat un cuţit, cu o lamă de 16 centimetri, pe care l-a înfipt în inima fiului, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

"Un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat să intervină duminică seară în localitatea Umbrăreşti unde un tânăr de 22 de ani prezenta o plagă înjungiată în inimă. Avea o hemorgaie puternică. A fost o singură lovitură, fatală. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind găsit decedat de colegii noştri", a afirmat şeful Serviciului Judeţean de Ambulamţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

După ce i-a înfipt cuţitul în inimă fiului, bărbatul a fugit, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti. În faţa anchetatorilor, şi-a recunoscut fapta, însă a spus că şi-a înjungiat fiul după ce acesta l-ar fi lovit.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » OROARE la Galaţi! Un tată şi-a UCIS fiul abia întors din Italia cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT. Tânărul de 22 de ani venise în vacanţă