Antena Meniu Search
x

Pacient bătut cu mătura şi târât afară din spital, live pe Facebook, la Reşiţa

Un pacient a fost bătut cu mătura şi apoi târât afară din spital, la Reşiţa, iar întreaga scenă a fost filmată şi transmisă live pe Facebook.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020, 09:11

Pacient bătut în spital, la Reşiţa
Pacient bătut cu mătura în spital, la Reşiţa - YouTube

Un pacient a fost bătut cu mătura şi apoi târât afară din spital, la Reşiţa, iar întreaga scenă a fost filmată şi transmisă live pe Facebook.

Totul s-ar fi întâmplat la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar protagoniştii au fost un pacient, om al străzii, şi trei angajaţi ai spitalului.

Un alt pacient, aflat în apropiere, a surprins momentul cu telefonul mobil.

Pe imagini se poate observa cum pacientul se află pe un scaun, pe un hol al spitalului, iar un angajat al spitalului încearcă să îl dea afară.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că bărbatul a refuzat să plece, angajatul a început să îl lovească cu o mătură şi apoi a fost ajutat de alţi doi angajaţi să îl târâie pe pacient pe hol şi să îl dea afară din spital.

"Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajați ai spitalului, respectiv doi infirmieri și un brancardier, au fost convocați pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în fața Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-șef de secție, asistentă-șefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranță măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre și îmi vor propune măsurile care se impun", a declarat Waldemar Murgu, managerul Spitalului Judeţean Reşiţa, potrivit resita.ro.

De asemenea, în urma scandalului, şi poliţiştii s-au sesizat şi au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Pacient bătut cu mătura şi târât afară din spital, live pe Facebook, la Reşiţa