Antena Meniu Search
x

Panică într-un bloc din Botoșani după ce un copil s-a închis în casă și nu a mai răspuns. Cum l-au găsit pompierii care au intrat pe geam (Foto)

Panică într-un bloc din Botoșani după ce un copil s-a închis în casă și nu a mai răspuns. Mama copilului, plecată la o vecină, a sunat la 112 pentru ajutor.

Panică într-un bloc din Botoșani după ce un copil s-a închis în casă și nu a mai răspuns. Mama copilului, plecată la o vecină, a sunat la 112 pentru ajutor.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, într-un bloc din Parcul Tineretului din Botoșani.

O femeie a plecat la o vecină și și-a lăsat copilul în casă. Acesta a închis ușa apartamentului și apoi nu a mai răspuns.

Când s-a întors de la vecină, femeia a intrat în panică după ce a bătut la ușa câteva zeci de minute fără ca fiul ei să îi răspundă.

Pe acelaşi subiect

Femeia s-a gândit la ce e mai rău și a sunat la numărul unic de urgență 112.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru la înălțime din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și o ambulanță.

Un copil din Botosani s-a inchis in casa, iar mama lui a sunat panicata la 112

Pompierii au intrat în apartamentul situat la etajul IV al blocului, pe geamul de la balcon, și l-au găsit pe copil... dormind, scrie botosaneanul.ro.

Pompierii au deschis ușa apartamentului, iar mămica panicată a reușit să ajungă acasă, toată lumea fiind în siguranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Panică într-un bloc din Botoșani după ce un copil s-a închis în casă și nu a mai răspuns. Cum l-au găsit pompierii care au intrat pe geam (Foto)