Imagini revoltătoare în parcul IOR! Un băiat care pescuia ilegal este lovit cu pumnul de un polițist local

Publicat: 12.09.2018, 19:32.
Actualizat: 12.09.2018, 20:27

Imagini revoltătoare surprinse într-un parc din Capitală. Un copil este lovit cu pumnul de un agent al Poliţiei Locale. După ce a încasat lovitura, băiatul ar fi fost legat, cu cătuşele, de un coş de gunoi. Intervenţia violentă a avut loc după ce agenţii l-au prins pe adolescent în timp ce pescuia ilegal.

Imagini revoltătoare surprinse într-un parc din Capitală. Un copil este lovit cu pumnul de un agent al Poliţiei Locale. După ce a încasat lovitura, băiatul ar fi fost legat, cu cătuşele, de un coş de gunoi. Intervenţia violentă a avut loc după ce agenţii l-au prins pe adolescent în timp ce pescuia ilegal. Poliţistul agresiv a lucrat în trecut la Serviciul de Protecţie şi Pază. Astăzi, Poliţia Locală a Sectorului 3 a cerut o anchetă internă.

Lovitura în stomac l-a pus la pământ pe băiatul de 16 ani. Poliţistul care a lovit cu pumnul nu are nicio reacţie. Scrie procesul verbal şi vorbeşte la telefon, în timp ce adolescentul se plânge de durere.

Imaginile sunt filmate în parcul IOR din Capitală de fratele adolescentului, un tânăr de 18 ani. Cei doi au fost prinşi de poliţiştii locali în timp ce pescuiau în lac, lucru interzis.

Citește și:

Deşi niciunul dintre adolescenţi nu intenţionează să fugă, agenţii vor inclusiv să le pună cătuşe. Cel care a filmat incidentul susţine că fratele său ar fi fost legat de coşul de gunoi, din parc, înainte de a fi dus la secţie.

Imaginile postate pe internet au stârnit revoltă. Primarul sectorului 3, acolo unde a avut loc incidentul, a cerut o anchetă. Superiorii poliţiştilor locali au reacţionat şi ei.

"Conducerea Direcției Generale de Poliție Locală a Sectorului 3 dezaprobă ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. A fost sesizată Comisia de Disciplină, care va verifica și va lua măsurile care se impun cu privire la faptele semnalate.", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Sector 3.

Agentul acuzat că lovit copilul ar fi lucrat în trecut la Serviciul de Pază şi Protecţie, de unde primeşte lunar pensie militară.

Potrivit declaraţiei de avere depusă în 2015, ca angajat al Poliţiei Locale, bărbatul este şi adminsitratorul unui bloc din sectorul trei. Astăzi nu a putut fi contactat.

Părinţii au aflat abia după ce au plecat de la secţia de poliţie că băiatul ar fi fost lovit. Acum vor să depună o plângere împotriva agentului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.