Antena Meniu Search
x

Părinţii fetiţei lovite mortal pe trecere, aduşi pe braţe de rude la faţa locului. Primele imagini de la accident

Părinţii fetiţei lovite mortal pe o trecere de pietoni la Loloiasca, judeţul Prahova, au fost aduşi pe braţe de rude, nefiind în stare să meargă nesusţinuţi, de durere. Oamenii sunt îngroziţi de accident, povestind cu lacrimi în ochi despre cât de mult avea grijă de frăţiorii ei.

Părinţii fetiţei lovite mortal pe o trecere de pietoni la Loloiasca, judeţul Prahova, au fost aduşi pe braţe de rude, nefiind în stare să meargă nesusţinuţi, de durere.

Comunitatea din Loloiasca e îngrozită de accident, oamenii povestind cu lacrimi în ochi despre cât de deşteaptă era şi cât de mult avea grijă fetiţa de frăţiorii ei.

Micuţa a fost lovită pe trecere de un şofer de TIR, care se pare că nu a văzut-o la timp, deşi fetiţa apucase să traverseze deja jumătate de stradă, iar maşinile de pe celălalt sens opriseră să-i dea prioritate.

Fetiţa de 10 ani traversa pe trecerea de pietoni, spre grădiniţa de pe partea opusă a şoselei, ca să-şi ia frăţiorul de 4 ani acasă şi să-l treacă strada în siguranţă. Micuţa era singura fiică a unei familii cu patru copii.

Pe acelaşi subiect

"E teribil pentru familie. Exact pe trecere, vă daţi seama, pe aici trec toţi copiii. Se circulă cu viteză, opresc de pe partea cealaltă şi nu opresc de pe partea asta. Fetiţa avea un frăţior la grădiniţa, mergea să-l ia. Fetiţa asta nu-i singura care a murit. Au  murit şi femei bătrâne şi alţi copii, nu-i singura, dar nu o să se facă nimic. Tragedie. Nimănui nu-i pasă. Era o fetiţă cuminte, învăţa bine la şcoală, foarte cuminte. Avea grijă şi de cei mici, respectuoasă, trecea pe drum dădea bineţe, un copil cuminte, educat de nişte părinţi educaţi", povestesc martorii.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal şi vor stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul.

“Şoferul de TIR este cetăţean moldovean. A fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a ieşit negativ. Colegii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte. Din primele cercetări, copilul, accidentat mortal, era pe trecerea de pietoni”, precizează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Părinţii fetiţei lovite mortal pe trecere, aduşi pe braţe de rude la faţa locului. Primele imagini de la accident