Antena Meniu Search
x

Pasageri români nevoiți să înnopteze în Belgia, după ce avionul Charleroi – Cluj nu a mai decolat

Zeci de pasageri români au fost nevoiți să înnopteze în Belgia, în urma unui incident, pe aeroportul Charleroi. Cursa care urma să-i preia cu destinația Cluj nu a mai zburat, după ce a întârziat considerabil.

Zeci de pasageri români au înnoptat în Belgia, după ce avionul Charleroi - Cluj nu a mai zburat | Sursa: Observator Vezi și

Zeci de pasageri români au fost nevoiți să înnopteze în Belgia, în urma unui incident, pe aeroportul Charleroi. Cursa care urma să-i preia cu destinația Cluj nu a mai decolat, după ce a întârziat considerabil.

Actualizare: Pasagerii români blocaţi pe aeroportul Charleroi şi-au petrecut noaptea într-un hotel de lângă Bruxelles. Iniţial, pasagerii au fost anunţaţi că zborul va avea o întârziere de o oră. Apoi, cursa a fost amânată cu încă o oră. În final, oamenii nu au mai fost îmbarcaţi din cauza unor probleme tehnice. Pasagerii au fost cazaţi la hoteluri. Iar în această dimineaţă, în jurul orei 11:00, vor ajunge la Cluj. Drumul spre casă a durat, de această dată, mai bine de 15 ore.

Avionul urma să decoleze duminică seară de pe aeroportul Charleroi, la ora locală 20.45 (ora 21.45, ora României). Martorii spun că plecarea a fost amânată, iar avionul a venit, în cele din urmă, la terminal, dar cu mare întârziere.

Au urmat însă alte minute bune de așteptare, la capătul cărora oamenii au primit vestea că aeronava nu va mai decola.

”Căpitanul nu mai vrea să zboare astăzi”, a transmis pasagerilor un reprezentant al aeroportului.

Tot martorii spun că pilotul nu ar fi vrut să continue cursa din cauza unor probleme tehnice.

Pasagerii au fost invitați astfel să petreacă noaptea la hotel. Cursa care urma să îi ducă la Cluj a fost reprogramată pentru luni dimineață și ar trebui să ajungă la destinație la ora 11.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Pasageri români nevoiți să înnopteze în Belgia, după ce avionul Charleroi – Cluj nu a mai decolat