Antena Meniu Search
x

Video "Pastorul ne-a spus că Rodi e moartă. Doamne, e tragedie mare de sărbători". Familie decimată pe o şosea din Satu Mare. În urmă cu câţiva ani, capul familiei murea subit

Tragedie pe o şosea din Satu Mare înainte de Crăciun. Un copil de 13 ani, mama lui şi bunica au sfârşit într-un canal plin cu apă de pe marginea drumului, după ce s-au răsturnat cu maşina. Familia mergea către biserică. Singura supravieţuitoare a fost sora băiatului, o adolescentă de 17 ani. Un localnic a reuşit s-o scoată la timp din maşina scufundată aproape în totalitate în mlaştină. 

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 19:25

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Băbeşti din Satu Mare. În maşină erau  - mama de 40 de ani, fiul de 13 ani, fiica de 17 ani şi bunica acestora, o femeie în vârstă de 70 de ani. Plecaseră toţi de acasă, din Turț, şi mergeau către biserică. Un drum de doar 16 kilometri. La volan era mama copiilor.

Familie decimată pe o şosea din Satu Mare

Cu câteva minute înainte să ajungă la slujbă, femeie n-a mai reuşit să controleze maşina. Autoturismul s-a răsturnat şi a ajuns cu roţile în sus în canalul de pe marginea drumului. Un şanţ imens, cu o lăţime de aproape doi metri, plin cu apă. 

Un localnic a fost primul care a văzut accidentul şi a încercat să le vină în ajutor.

Pe acelaşi subiect

Localnic: Băiatul era inconştient, avea piciorul agăţat în maşină şi n-a putut să-l scoată afară.

Nici mama şi bunica băiatului nu au mai putut fi salvate. Prinşi în maşina scufundată toţi au sfârşit înecaţi. Fata de 17 ani a supravieţuit ca prin minune şi a fost dusă de urgenţă la spitalul din Satu Mare. Medicii spun că e în stare de şoc după ce şi a pierdut familia.

Alexandru Mercea, ISU Satu Mare: Ne-am deplasat cu trei autospeciale cu modul de descarcerare. Medicul venit la faţa locului a constatat decesul celor 3 victime.

Localnici: Pastorul ne-a spus Rodi e moartă. Doamne, toţi am fugit aici. Fata a fost dusă cu salvarea. E tragedie mare de sărbători...

A doua pentru familie, în mai puţin de şapte ani. Atunci, tatăl copiilor a murit subit, după un meci de fotbal. 

Ioan Irime, primar Turț: Am cunoscut familia. Din păcate, o tragedie imensă.  L-am cunoscut şi pe fostul soţ. Mi-a fost lucrător la mină cândva. Oameni tineri, gospodari, vă daţi seama. S-au luptat prin străinătate. Au mai cumpărat o casă. A rămas fata, e în şoc la spital.

Prefectul crede că tragedia putea fi evitată dacă autorităţile locale si ar fi făcut treaba.

Radu Roca, prefect Satu Mare: Voi face o anchetă. l-am convocat pe domnul primar să urmărească dacă acele contracte incheiate pentru combaterea deszăpezirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Pastorul ne-a spus că Rodi e moartă. Doamne, e tragedie mare de sărbători". Familie decimată pe o şosea din Satu Mare. În urmă cu câţiva ani, capul familiei murea subit