Antena Meniu Search
x

Patrax, condus pe ultimul drum. Florin Rotaru, pilotul MIG-ului prăbuşit la Borcea, este înmomântat cu onoruri militare la Feteşti (Video)

Florin Rotaru, pilotul român care a murit carbonizat, sâmbătă, 7 iulie, în urma prăbuşirii avionului său MIG 21 Lancer, este condus astăzi pe ultimul drum. 

Florin Rotaru, pilotul român care a murit carbonizat, sâmbătă, 7 iulie, în urma prăbuşirii avionului său MIG 21 Lancer, este condus astăzi pe ultimul drum. 

"Patrax", cum îl alintau colegii, avea 36 de ani şi era locotentent comandor în baza de la Borcea, pilot experimentat şi un îndrăgostit al zborului.

Florin Rotaru, pilotul român care a murit carbonizat, sâmbătă, 7 iulie, în urma prăbuşirii avionului MIG 21 Lancer, este condus astăzi pe ultimul drum

Pilotul era căsătorit și a lăsat în urmă doi copii.

Pe acelaşi subiect
"Patrax", cum îl alintau colegii, avea 36 de ani şi era locotentent comandor în baza de la Borcea

Astăzi, eroul vasluian care şi-a sacrificat viaţa pentru a evita o tragedie naţională, este înmormântat cu onoruri militare în Feteşti.

Familia, colegii şi prietenii îl conduc pe ultimul drum. 

Eroul vasluian care şi-a sacrificat viaţa pentru a evita o tragedie naţională, este înmormântat cu onoruri militare în Feteşti

Reamintim că avionul de tip MIG 21 pilotat de Florin Rotaru s-a prăbușit la baza aeriană Borcea, lângă Fetești, acolo unde se desfășura un show avictic, de Ziua Porților Deschise. 

Patru mii de oameni urmăreau evoluţiile piloţilor. Alte câteva sute treceau în acel moment pe Autostrada Soarelui, aflată în zona bazei aeriene. Pe toţi, ultima manevră a pilotului i-a salvat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile cu impactul de la Baza 86 Aeriană Borcea sunt dovada că pilotul a murit ca un erou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Patrax, condus pe ultimul drum. Florin Rotaru, pilotul MIG-ului prăbuşit la Borcea, este înmomântat cu onoruri militare la Feteşti (Video)