Antena Meniu Search
x

Pedofilul care a batjocorit doi copii în aceeaşi zi, în Galaţi şi la Brăila, abia fusese eliberat din puşcărie (Video)

Pedofilul care, marţi dimineaţă, a agresat sexual o fetiţă de 10 ani, în Galaţi, fiind prins câteva ore mai târziu la Brăila, în timp ce abuza un alt copil, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 14:25

Vezi și

Pedofilul care, marţi dimineaţă, a agresat sexual o fetiţă de 10 ani, în Galaţi, fiind prins câteva ore mai târziu la Brăila, în timp ce abuza un alt copil, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pedofilul prins la Brăila este recidivist, fiind condamnat în mai multe rânduri pentru viol. 

Pentru faptele comise ieri, C.G. Alexandru, de 39 de ani, a fost arestat preventiv 30 de zile. 

Avocatul acestuia spune că bărbatul şi-a recunoscut vina în instanţă, că regretă faptele şi a cerut clmenţă. Potrivit apărătorului, brăileanul abia fusese eliberat condiţionat. C.G. Alexandru a ieşit din puşcărie în decembrie 2018. Fusese încarcerat în 22 mai 2013 şi avea de executat 8 ani şi 6 luni de închisoare.

Pe acelaşi subiect

A ieşit după 5 ani şi 7 luni, Judecătoria Brăia admiţând propunerea de eliberare condiţionată formulată de comisia din cadrul Penitenciarului Brăila.  

"Potrivit art. 59 C.p. din anul 1969, liberarea condiționată poate fi dispusă dacă condamnatul a executat cel puțin două treimi din durata închisorii care nu depășește 10 ani sau cel puțin trei pătrimi în cazul închisorii mai mari de 10 ani, este stăruitor în muncă, disciplinat și dă dovezi temeinice de îndreptare, ținându-se seama și de antecedentele penale. Instanța, reținând împrejurările mai sus precizate, constată că în cauză sunt îndeplinite condițiile prevăzute de art. 59 Cp din 1969, atât cu privire la fracția de pedeapsă executată cât si la comportamentul la locul de deținere, condamnatul dând dovezi temeinice de îndreptare. 

Prin urmare, apreciindu-se că perioada din pedeapsa executată de către condamnat este suficientă pentru reeducarea sa, scopul pedepsei fiind îndeplinit, instanța va admite propunerea de liberare condiționată", se arată în decizia de liberare a Judecătoriei Brăila.

Şi, cum procurorii brăileni nu au atacat decizia instanţei, C.G. Alexandru a fost eliberat.

Asta deşi fusese expertizat din 2009 cu ”întârziere psihică şi vid emoţional”, iar în 2013 a fost obligat la tratament medical de specialitate într-un spital de psihiatrie.

Pedofilul care a batjocorit doi copii în aceeaşi zi, în Galaţi şi la Brăila, abia fusese eliberat din puşcărie

Violator în serie cu grave probleme de comportament

C.G. Alexandru şi-a petrecut mai toată viaţa la puşcărie. A fost condamnat pentru trei violuri şi pentru mai multe alte agresiuni sexuale. 

Seria agresiunilor sexuale şi violurilor comise de C.G. Alexandru a început în 2002, când poliţiştii au descoperit că acesta urmărea şi supunea la perversiuni sexuale copile care se plimbau pe Faleza Dunării din Brăila, printre acestea numărându-se şi eleve de la Colegiul Naţional “Gheorghe M. Murgoci”. 

Pentru aceste fapte a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare, dar a scăpat din închisoare cu 1.000 de zile mai devreme, scrie adevarul.ro

Imediat ce a fost eliberat, a început imediat să atace adolescente, supunându-le la tot felul de perversiuni sexuale. În octombrie 2008, C.G. Alexandru a atacat două eleve în grupul sanitar al Liceului “Anghel Saligny” cu un cuţit. Câteva luni mai târziu, în acelaşi an, bărbatul s-a năpustit asupra unei femei, pe stradă, şi a început să o mângâie în părţile intime, după care a început să se masturbeze în faţa ei.

Pedofilul brăileanse masturba în faţa elevelor 

În 2013, două adolescente de clasa a XI-a au fost următoarele sale victime. Individul a pătruns în incinta Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” din Brăila şi a început să se masturbeze în faţa fetelor, după care, în aceeaşi zi, a repetat gestul obscen cu alte două eleve de clasa a XII-a pe o stradă învecinată cu liceul.

La scurt timp, obsedatul sexual a atacat o adolescentă de 18 ani pe o stradă din Brăila, a tras-o de păr şi i-a pus un cuţit la gât, după care a început să o pipăie. 

În aceeaşi zi, C.G. Alexandru a acostat două fetiţe, de 10 şi 13 ani, şi-a dat jos pantalonii şi le-a cerut să îi atingă organul sexual. 

După câteva zile, violatorul a intrat într-o creşă, a sechestrat femeia de serviciu şi a supus-o la perversiuni sexuale. A fost prins de poliţişti la o stână din judeţul Brăila. 

A fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, iar în decembrie 2018 a fost eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Pedofilul care a batjocorit doi copii în aceeaşi zi, în Galaţi şi la Brăila, abia fusese eliberat din puşcărie (Video)