Antena Meniu Search
x

Bărbat căutat pentru abuzul unei minore într-un bloc din Galaţi, găsit pe faleza din Brăila, întreţinând relaţii cu un tânăr

Un bărbat care era căutat de poliţiştii din Galaţi, după ce a agresat o minoră în scara unui bloc, a fost găsit la Brăila, după ce un localnic a sunat la 112 că cineva întreţine relaţii pe faleză.

Agresorul căutat în Galaţi, prins la Brăila, cu mult noroc

Un bărbat care era căutat de poliţiştii din Galaţi, după ce a agresat o minoră în scara unui bloc, a fost găsit la Brăila, după ce un localnic a sunat la 112 că cineva întreţine relaţii pe faleză.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor care au intervenit la apel, când au descoperit că persoana în cauză este chiar bărbatul care a agresat sexual minora din Galaţi, în scara blocului.

Agresorul căutat în Galaţi, prins la Brăila, cu mult noroc

Polițiștii din Galaţi au anunţat în cursul zilei că sunt în căutarea unui bărbat bănuit că, în ziua de 12 martie, în jurul orei 08.00 ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din municipiul Galați.

Pe acelaşi subiect

Persoanele care puteau oferi informații care să conducă la identificarea acestuia erau rugate să sune la numărul unic de urgență - 112 sau să anunțe, de îndată, cea mai apropiată unitate de poliție.

După câteva ore, bărbatul a fost prins la Brăila, după ce un localnic a sunat la 112 că un bărbat întreţine relaţii sexuale orale pe faleza din Brăila.

Prins pe faleza din Brăila, cu ajutorul oamenilor

Bărbatul a fost prins, după câteva ore de căutări, pe faleza din Brăila, datorită trecătorilor oripilaţi de activitatea deviantă pe care o avea bărbatul.

Astfel, o patrulă a Poliţiti s-a deplasat în locaţia respectivă şi a reţinut o persoană de 39 de ani, aflată în compania unui tânăr, posibil minor, care era angajată în relaţii sexuale orale cu acesta.

Bărbatul a fost dus la audieri, la sediul IPJ Brăila, unde s-a descoperit că este vorba chiar despre persoana cătată la Galaţi, pentru abuzul minorei în scara de bloc.

"Am fost sesizati de catre cetateni cu privire la faptul ca un barbat,in varsta de 39 de ani, din Braila, intretine raporturi sexuale orale cu un tanar, posibil minor, pe faleza municipiului. Politistii s-au deplasat la fata locului, identificandu-l pe barbat, care a fost condus la sediul politiei pentru cercetari", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat căutat pentru abuzul unei minore într-un bloc din Galaţi, găsit pe faleza din Brăila, întreţinând relaţii cu un tânăr