Antena Meniu Search
x

Percheziții la familia Duduianu, în Rahova. Mascații au descins la vila lui Emi Pian (Video)

Percheziții acasă la familia Duduianu. Mascații au descins, în această dimineață, la vila din Rahova a lui Emi Pian, ucis în urmă cu nouă zile pe o stradă din Giulești.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.08.2020, 12:44

Percheziții la familia Duduianu, în Rahova. Mascații au descins la vila lui Emi Pian
Percheziții la familia Duduianu, în Rahova. Mascații au descins la vila lui Emi Pian - Observator
  • Trupele Speciale au descins la mai multe adrese din București, inclusiv la casa fostului lider al Duduienilor, din Rahova.
  • Emi Pian a fost ucis în urmă cu nouă zile, de un rival din clanul Rinu.

Actualizare ora 12.00 - Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, au fost săltați de mascați și duși la Poliția Capitalei. Mai multe detalii, AICI.

Polițiștii și procurorii din București efectuează, la această oră, percheziții la membri ai clanului Duduianu.

Mascații au descins la casa fostului lider, Emi Pian, omorât după un scandal cu rivali din gruparea Rinu, în urmă cu nouă zile. 

Ce spun procurorii bucureșteni

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București anunță că, în această dimineață, pun în aplicare cinci mandate de percheziție, emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București.

"În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București", transmit procurorii.

Cauza în care au loc perchezițiile este cea care vizează uciderea lui Florin Mototolea, cunoscut ca Edi Pian, liderul clanului Duduianu. Acesta a fost omorât în 4 august, de un rival.

După percheziţiile domiciliare vor urma audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

Emi Pian a fos ucis de un interlop rival

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reţinut pentru omor, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile. 

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Percheziții la familia Duduianu, în Rahova. Mascații au descins la vila lui Emi Pian (Video)