Antena Meniu Search
x

Video Peste 100.000 de români au plecat din ţară în ultimele 24 de ore. Se întorc la muncă după sărbători, în ţările din vestul Europei

Au petrecut Crăciunul și Revelionul în țară, alături de familii, iar acum iau din nou drumul străinătății.
Românii care lucrează peste hotare stau la coadă zilele acestea, ca să iasă din ţară şi să se întoarcă în oraşele din Europa unde îşi câştigă existenţa. Peste 100.000 de persoane au plecat din Romania în ultimele 24 de ore. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.01.2024, 14:34

Vezi și

Coada de maşini la vama Nădlac 2 este foarte mare, iar timpul de aşteptare este în prezent de 40 de minute şi continuă să crească.

Asta, deşi se lucrează la capacitate maximă, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. Sunt, practic, zece benzi de control deschise, iar două chiar pe sensul de intrare în ţară.

Românii stau la coadă în vămi, ca să iasă din ţară

Doar pe la vama Nădlac 2, în ultimele 24 de ore, au trecut peste 81.000 de oameni, cu aproape 30.000 de maşini, cele mai multe având portbagajele pline cu bunătăţi tradiţionale: covrigi, carne, cârnaţi, vin şi chiar pălincă.

Vămile din partea de nord-vest vor rămâne aglomerate până spre duminică seară, iar cele mai multe maşini care ies din România se îndreaptă spre ţări precum Austria, Germania, Italia, Franţa sau Olanda. Practic, vestul Europei a devenit casă pentru zeci de mii de conaţionali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Peste 100.000 de români au plecat din ţară în ultimele 24 de ore. Se întorc la muncă după sărbători, în ţările din vestul Europei