Antena Meniu Search
x

Video "Ăsta este nivelul de educaţie". Prăpăd în urma românilor care au plecat din ţară după sărbători. Au aruncat tone de gunoaie spre Nădlac 2

Au plecat înapoi în ţările civilizate, dar au lăsat în ţara lor maldăre de gunoaie aruncate la voia întâmplării. Pe drumul ce duce către vama Nădlac 2, dar şi pe marginea autostrăzii, peisajul este unul dezolant. Angajaţii care au în administrare şoselele au strâns cantităţi impresionante de deşeuri în ultimele zile. 

de Daciana Cordoş

la 05.01.2024, 11:33

Vezi și

Resturi de mâncare, hârtii, peturi de apă, bere sau suc au fost abandonate de şoferi, fie pe câmp, fie pe marginea autostrăzii A1, către Nădlac 2.  

Tone de gunoaie pe drumul ce duce către vama Nădlac 2, dar şi pe marginea autostrăzii

Şofer: Ăsta este nivelul de educaţie. 

Reporter: Credeţi că în străinătate fac la fel?

Pe acelaşi subiect

Şofer: Probabil că nu...sunt amenzile mai mari şi nu, nu îşi permit.

Şofer: Am văzut, se vede...e practic la noi în România...Omul când vine de afară uită că amenzile la noi nu mai sunt. Afară sunt. Cred că vorbim de ordinul de la sute de euro în sus. 

Tonele de gunoaie aruncate se văd şi din maşini, iar unii dintre şoferi dau vina pe educaţie. 

Şofer: Depinde de cei 7 ani de acasă. Din punctul meu  de vedere, dacă învăţăm şi avem de învăţat încă, vom reuşi să ne păstrăm şi noi ordine, cum reuşim să păstrăm şi în afara graniţei. 

45 de saci plini cu gunoaie doar de pe DN7

Administratorii şoseselor s-au mobilizat imediat şi au strâns deşeurile. La final, au încărcat deşeurile în remorci şi au tras linie: 45 de saci plini cu gunoaie doar de pe DN7. 

Alina Sabou, DRPD Timişoara: Traficul mai mare a fost pe Austostrada A1, de unde s-au adunat 450 de saci în trei zile, între sărbători, iar ieri au fost strânşi peste 350 de saci într-o singură zi. 

Pentru aceste deşeuri aruncate de şoferi direct de pe geamul maşinii, administratorul drumurilor plăteste zeci de mii de lei către fima de salubrizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Ăsta este nivelul de educaţie". Prăpăd în urma românilor care au plecat din ţară după sărbători. Au aruncat tone de gunoaie spre Nădlac 2